Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

KISZEL TÜNDÉVEL A PROFI(?) ÚJSÁGÍRÓK MINKET IS ALULMÚLNAK

2010.10.27. 07:30 Hepciás

Szenzáció a Nekrológ PORTÁLON!

Álhalálhír-hamisítók lebuktatása!

"Nem kímélik - Kiszel Tündét holtan találták lakásában

Ezúttal a dekoratív médiaszemélyiség szembesülhetett saját maga halálhírével a világhálón - Kiszel Tündével sem kivételezett a csak az internet pöcegödreként emlegetett portál. Reggel kilenc órakor, saját lakásában találtak holtan a bulvársztárt - ez állt a mostanság csak az internet pöcegödreként elhíresült honlapon Kiszel Tündéről.

Úgy tűnik, a nekrolog.blog.hu portál ezúttal őt pécézte ki magának, korábban ugyanis halálhírét keltették Fábry Sándornak, Gyurcsány Ferencnek és Hajdú Péternek is.

Kiszel Tünde halálát alapos részletességgel és viccnek beállítva tálalják. A médiaszemélyiség közölte: nem olvas ilyen színvonalon aluli, rosszindulatú cikkeket, nem süllyed le az ő szintjükre. Egyébként is, akinek halálhírét keltik, az hosszú életű lesz - kommentálta a történteket a Napi Ászban.

Néhány héttel korábban Fábry Sándor szembesülhetett azzal a fent említett honlapon, hogy meghalt a saját infraszaunájában.

Ám az ő nekrológját megelőzően azt is lehetett olvasni, hogy Hajdú Péter műsorvezető maszturbáció közben, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő pedig hosszú, türelemmel viselt betegség miatt távozott az élők sorából.

A ki tudja, milyen célzattal létrejött portálon hazai hírességekről emlékeznek meg a honlap készítői, a bibi csupán annyi, hogy valamennyien életben vannak...

Fábry esetében még a pályatársak és barátok megemlékezéseit is olvashatták az érdeklődők. Hajdú Péter rendkívül gusztustalannak találta az oldalt. Egyáltalán nem kívánta kommentálni, hogy halálhírét terjesztik.

A legtöbb sztár ugyanígy volt ezzel, vagy csupán annyit fűzött a dologhoz, akinek halálhírét keltik, az sokáig él.

Forrás - Nem kímélik - Kiszel Tündét holtan találták lakásában (webbulvar.hu)"

Forrás 2 - Aprotuti.hu [ahonnan mi vettük át a cikket és az atraktív fotót – Nekrológ blog szerk.]

 Kedves szörnyülködő, profi újságírók! 

1.) A Nekrológ blogon eddig NEM jelent meg poszt Kiszel Tündéről. Sem a: "Reggel kilenc órakor, saját lakásában találtak holtan a bulvársztárt." -felütéssel, sem bármilyen egyéb tartalommal.

2.) Október 4-én ezt meg is írtuk a webbulvár kiadójának. E-mailünkre nerm kaptunk választ, és továbbra is, változatlan tartalommal, fenn van az ominózus cikk a webbulvár honlapján. (Legalábbis még fenn volt, amikor mi ezt a posztot kihelyeztük.)

3.) Mi egy egyszerű, ingyen írt, hobbiblog vagyunk. Csak magyar nyelven több százezren írnak hozzánk hasonlóan kedvtelésből blogot (ok, ebből nyilván "csak" több tízezren olyan aktívak, mint mi). Nem pedig portál, mint ahogy a webbulvár internetes újságírója (muhaha) írja rólunk. Illetve majdnem mindenki más, offline és online újságíró, televíziós műsorvezető is portálként, internetes portálként, esetleg internetes, blogos(!) portálként emlegeti szerény blogunkat, mint ahogyan a TV2 Mokka c. adásának műsorvezetője, Kárász Róbert is nevezett minket.  Mit is jelent az internetes portál? A portál a honlapoknak a "nagytestvére". Tehát tulajdonképpen honlap, csak sokkal nagyobb és tágabb kiterjedésű. Sokkal több információt jelenítenek meg, mint a "hagyományos honlapok".
Portál a Microsoft Network, a Yahoo, az America Online, vagy az Index és az Origo, meg a Szoptatás Portál (www.szoptatasportal.hu) na, az portál! De a Nekrológ blog? Istenem, add, hogy a való életben is ennyire felértékeljenek!
 

4.) Végezetül, félre ne értsen senki, minket NEM bántottak meg. Ellenkezőleg, röhögünk és élvezzük, hogy jóval nagyobb jelentőséget tulajdonítanak nekünk, mint amennyit érdemlünk. És azt is félve kérdezem, ha a velünk kapcsolatban megszólaló, tanult újságírók szinte kivétel nélkül 2010-ben leportáloznak egy közönséges blogot, akkor ők szakmailag mennyire felkészültek? Hiszen e kifejezések magának az újságírásnak a szakzsargonjába tartoznak. Képzelem, hogy az újságírók ezerrel kongatnák a vészharangot az orvosok silány szakmai felkészültségét kifogásolva, ha mondjuk a dokik a bárányhimlő helyett rendre feketehimlőt mondanának. De a szakkifejezések elvétése kispálya az álszent hazudozáshoz képest. Ha már a Puruttyát és más blogokat követően, sokezredikként elnyertük azt a lassacskán elcsépelt közhelyet, hogy mi lennénk „az internet pöcegödre”, akkor a kamu Nekrológ blog posztot kitaláló cikkel haknizó profi (?) újságírók vajon mik? :-)

(Legközelebb egy hasonló tematikus köldöknéző posztban azokkal a magukat a médiában önpromózó  instantjogászokkal foglalkozunk, akik három másodperc gondolkodási idő után a tévében és a (nem csak) bulvárlapokban hosszasan ecsetelik, hogy vicclapunkkal milyen bűncselekményeket követtünk el, és a kártérítésre jogosult sérelmet szenvedettek milyen polgári jogi igényt támaszthatnak velünk szemben. Fiúk-lányok, nem kötelező minket olvasni, illetve ha valakit tényleg sért valamelyik posztunk, írjon nekünk, ha az igénye méltányolható, önként módosítunk, amire már volt is precedens. Szeressük egymást, gyerekek, és éljen a szólásszabadság!:-))

P.s.: Az egész ügyben, minket is beleértve, a legintelligensebben megszólaló nem más, mint Kiszel Tünde. (Már ha egyáltalán tényleg megkérdezték.)  Na, ezt tessenek alulmúlni! :-) 

Tünde Update

HanGerő Ernő szemfüles olvasónk megfejtette a rejtélyt. A Webbulvár kiváló újságírója összetévesztette PORTÁLUNKAT egy másik világhírű PORTÁLLAL, a napiszar.com-mal, illetve az azon megjelent Kiszel Tünde álhalálhírrel. A bakit sajnos október 4-e óta, amikor is értesítettük őket, hogy nálunk ilyen (ál)hír nem jelent meg, nem tudták orvosolni. Talán majd most. A hivatkozott másik PORTÁLLAL semmiféle kapcsolatunk nincs. Annak hangvételéért felelősséget nem vállalunk. Mi pusztán olvasóinkat igyekszünk naprakész információkkal ellátni. Köszönjük HanGerő Ernő. Jutalmul soronkívül lehozzuk az olvasói posztod, persze ha küldesz.

 

47 komment

Címkék: kiszel tunde

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr722391964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barnamedve84 2010.10.27. 14:27:06

Nem semmi a nő, vagy nagyon jól alakítja a hülyét, vagy nagyon el van szállva a valóság talajáról, így aztán érdekes dolgokat képes produkálni. Mindenestre a lényeg, hogy szerinte ő a legnépszerűbb, aki ezt nem veszi észre, az meg irigy :D Az sem volt semmi amit a Mokkában művelt a minap Trutykóval, más kérdés, hogy magánhangzóhiányos barátunk tényleg minek interjúvol celebeket, ha egyszer utálja őket...

Artie 2010.10.27. 15:27:28

Továbbra is megválaszolatlan számomra az univerzum legfőbb kérdése: ki a faszom veszi meg annak a szakadt kurvának a naptárait?

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ki az, aki szerint fent nevezett luvnya sztár.

Styxx 2010.10.27. 15:30:11

Ez aztán roncsderbi a javából. Álhalálhír-hamisítás :-)))
Akkor most az én blogom is portál? Kb kéthavonta kikerül egy poszt és úgy napi 5-10 olvasó is odatéved? Nem lesz ebből portáladó a vége?

Hepciás 2010.10.27. 15:34:20

@Artie:
Lehet, hogy a naptárait is hamisítják?:-)
@Styxx:
Portált üzemeltetsz öregem, ezt majd' minden újságíró tudja. Mi vagyunk a hárommillió portálüzemeltető országa.

Türkménbasi 2010.10.27. 15:34:30

Picit figyeljetek oda a posztokban a helyesírásra, az még egy blogtól is elvárható. Amúgy meg valóban jöhetne egy nekrológ Tüncikéről! :-)

Rwindx 2010.10.27. 15:42:44

Annyira én sem rajongok ezért a blogért, de amit most összehordtak róla az a szánalmas kategóra, legalább a fogalmakkal lenne tisztában. Aztán az is lehet hogy a 2 megjelölt forrás is csak egy szimpla vicc"portál", amit amatőrök csinálnak :)

Artie 2010.10.27. 15:46:09

@Hepciás: Gondolod, van olyan vadbarom, aki ilyenre vetemedik?

Ha igen, megérdemli.:)

@Rwindx: Ezt még én is hozzá akartam tenni: nekem sem szívem csücske ez a blog, de ez egy vélemény, ettől még a "tíccsákbe" és "szeméthazudozók" eszembe nem jut. Van, akinek ez tetszik, hát lelkük rajta, olvassák.

1kutya 2010.10.27. 15:46:40

Tünciről csak akkor kérünk nekrológot, ha tényleg...

lehetőleg azért minél előbb:-DDD

7esbusz 2010.10.27. 15:48:35

Ha egy álhír hamis, azt azt jelenti, hogy a hír igaz?

Hepciás 2010.10.27. 15:52:27

@Türkménbasi:
Konkrétan mire gondolsz? Esküszöm többször átolvastam, és szerintem tűrhető a helyesírásom, néhány freestyle elemet nem tekintek hibának.
De tényleg érdekel, hogy mikre bukkantál, holtig tanul az ember (igen, még mi is:-)), kérlek írj le néhányat, esküszöm azért, hogy okuljak és nem azért, hogy utána szívózzak veled: "ez nem is hiba, mit nyelvtannáciskodsz?" stb. alapon
@Rwindx:
Lehet, még az sem kizárt, hogy a webbulvár is ilyen újságíró-tanonc homokozó és azt is ők találták ki, hogy a Napi Ász kérdezte meg Tüncit.
Viszont egy válasz e-mailt tolhattak volna.
Az, hogy szinte minden újságíró szaki portáloz, meg tényleg meredek.

OftF 2010.10.27. 15:52:50

Namost, ebbe beleszaladtatok, de nem baj :)
A webbulvar.hu jó érzékkel felhasznált bennetek, hogy a "Kiszel Tündét holtan találták lakásában" szöveget elhelyezhesse a honlapján, a szövegkörnyezet mindegy. Eddig nem is hallottam róluk, de nektek köszönhetően most már igen. Mondjuk még nem kattintottam oda, tehát azt sem tudhatom, hogy ez az ál-álhír most egy álhír-e, vagy csak szivattok :)

Hepciás 2010.10.27. 15:53:19

@7esbusz:
:-)))

Ezt Donatellának azért ne cc-zd:-)

Friedmann Juci 2010.10.27. 15:54:31

komolyan. miért portáloznak le mindent ami a weben található? nehéz szó a blog?

OftF 2010.10.27. 15:55:16

@Friedmann Juci: gondolom a blog idegen szó, a portál viszont nem :D

Friedmann Juci 2010.10.27. 15:55:55

@OftF: akkor már legyen porta!:DD

Hepciás 2010.10.27. 15:56:45

@OftF:
Most még fenn van, ebben a pillanatban néztem meg.
De az a legnagyobb roncsderbi az egészben ,ahogy találóan megjegyezte valaki, hogy igazán nem akarom lebecsülni a szellemi termékünket, de egy icipici, amatőr blog vagyunk, és mégis hozzánk dörgölőznek?

Habár a kisebb LMP plakátait is hekkelte a nagyobb MSZP

Artie 2010.10.27. 16:10:21

@Hepciás: Válaszolhatok én is?:)

"nerm kaptunk választ és továbbra is" -- nem kaptunk választ, és továbbra is

"hobbi blog" -- hobbiblog
"többszázezren" -- több százezren, érdekes módon a több tízezrent már jól írod :)
"offline-, és online újságíró" -- nincs kötőjel az offline után, ugyanis az offline újságírót nem írnád egybe
"szinte kivétel nélkül, 2010-ben" -- nem kell vessző
"követtünk el és a kártérítésre" -- és elő vessző

"Szeressük egymást gyerekek és éljen a szólásszabadság!" -- Szeressük egymást, gyerekek, és éljen a szólásszabadság!

"leginteligensebben" -- khm... hosszú l

Artie 2010.10.27. 16:10:54

"offline-, és online újságíró" -- huppsz, és vessző se kell

Hepciás 2010.10.27. 16:15:34

@Artie:
Kössz, mindjárt át is gyalulom. Önkéntes lektorok mindig jól jönnek:-)

total eclipse (törölt) 2010.10.27. 16:16:10

ez az egész nekrológ dolog ritka gusztustalan egy kezdeményezés. hasonló jókat kívánok a szerkesztőnek

Hepciás 2010.10.27. 16:27:44

@total eclipse:
Való igaz. Nem túl könnyű befogadni a blogunkat. Finom nüanszokon alapuló, gyakran gondolkodást igénylő, elvont humor amiben utazunk. És való igaz, meglehetősen provokatív. Szerencsére továbbra se kötelező minket olvasni. Minden jót neked, remélem a Youtube-ről sikerül letöltened néhány fergeteges Sas-kabarét, vagy mást, ami ízlésvilágodhoz közelebb áll, mint a mi blogunk. Neked is hasonlóképp minden jót.

Artie 2010.10.27. 16:30:07

@Hepciás: Egy sör, mondjam a címem?:)

@total eclipse: Erről beszéltem. Én sem szeretem, de ettől még nem azért írok ide, hogy anyázzam őket, és ha nem tetszik, nem olvasom. Ennyi.

Tolerancia vagy mi a szösz.

Hepciás 2010.10.27. 16:37:05

@Artie:
Várom:-)
Vagy a blogtalin letudom, ahol természetesen szívesen látunk. A civilizált, segítőkész, blogunkat egyébként nem szerető kommentelő ritka kincs ám!:-)

Artie 2010.10.27. 16:58:10

@Hepciás: Ohh...:) Köszönöm.

De most tényleg, mi értelme van annak, hogy valaki elolvas egy blogod, odafröcsögi, hogy deszar, de azért mindig elolvassa?

Most is csak azért keveredtem ide, mert címlapra kerültetek, és ez egy megaLOL, amit előadnak veletek.

Azért, nem Wagner zenéjét nem szeretem, még elismerem, hogy nagy zeneszerző. De hallgatni nem fogom.

Artie 2010.10.27. 16:59:35

@Artie: Vazze, nem tudok magyarul... Úgy látszik, fáradt vagyok. Szóval azért, mert Wagner zenéjét nem szeretem... Satöbbi.

Hepciás 2010.10.27. 17:03:48

@Artie:
Ez a nap bókja, büszke is rá a stáb:
"Wagner zenéje művészileg sajnos nem éri el a Nekrológ blog színvonalát.":-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.27. 17:11:43

Puruttyával egy kosárban? Á, ti szinvonalasabbak vagytok. Ja, és grat a negatív REKLÁMhoz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.27. 17:13:09

Puruttyával egy kosárban? Á, ti szinvonalasabbak vagytok. Ja, és grat a negatív REKLÁMhoz.

Artie 2010.10.27. 17:13:31

@Hepciás: Na, ha így folytatjátok a szavak kiforgatását, akár még politikus is lehet belőletek!:P

Dr. Béla 2010.10.27. 17:17:22

A Negrolób blogot már többszür olvastam és szerencsére van annyi eszem, hogy tisztában vagyok azzal, hogy az ott leírtak nem fedik a valóságot. Szerintem aki egy kicsit is értelmesnek gondolja magát az rájöhet, hogy ez egyfajta "karikatúra"...

A webbulvár.hu "portálról" (?) meg most hallottam életemben először. :)

Egy kérdés: ennyi idióta, hogy fér el egy ilyen pici országban?

A következő bejegyzés címe lehetne: "Elhunyt a webbulvár INTERNETES PORTÁL (!) felkészült ÚJSÁGÍRÓJA"

Hepciás 2010.10.27. 17:24:05

@Dr. Béla:
érdekes javaslat, köszönjük, de a sci-fi nem a mi műfajunk:-)

icsi 2010.10.27. 18:06:46

Ez hihetetlen. Komolyan. Nem tudom, hogy hol elnek ezek a Napi Aszos, storys, borsos bulvarkocsogok. En sem varom remegve minden nap az ujabb bejegyzest, es nemelyiken nem is rohogtem, mert valamiert epp nem voltam humoromnal, de mondjuk a Winkleren fetrengtem. Es siman elfogadom, hogy ha valakinek ilyen tipusu blog irasahoz van kedve, akkor tegye. Aki nem halt meg, az tudja, hogy nem halt meg, meg akkor sem, ha a nekrolog blog azt is irta. Akik meg a nekrologra hivatkozva atveszik, azoknak gratulalok, mert meg annyira sem kepesek, hogy utananezzenek egy kicsit annak, hogy mi is ez. Szemelyisegi jogok? Muhaha. Szerintem nektek kellene pert inditani a Napi Asz ellen, mert ok allitanak rolatok valotlant, es ezzel megsertik a jo hireteket. :) Szerintem nyomjatok csak tovabb. Ha kell, kesobb a birosag elott szerintem egy csomo olvaso tanusitja majd, hogy nem vette komolyan amit irtok, ezert nem sertette senkinek a johiret, meg a szemelyisegi jogait. (Ja, es Hajdu Peternek meg magyarazza mar el valaki, hogy o abbol el, hogy irnak rola az ujsagok. Ezert inkabb oruljon, hogy foglalkoznak vele, ha mashoz ugysem ert!)

_John_Doe_ 2010.10.27. 18:22:14

Ez a portál még létezik?
Úgy olvastam kipurcant a bloggazda.

Hepciás 2010.10.27. 18:47:26

@icsi:
Kössz. A Winkler poszt Korgó len kolléga remekműve. Remélem előbukkan, hogy így hájjal kenegetik.
@_John_Doe_:
Élünk és virulunk, az biztos csak álhalálhír volt, hogy kinyiffantam, hogy milyen emberek vannak?. De tudod, akinek a halálhírét keltik, sokáig él.
És most már a portál is rajtunk marad. Vajh mikor kezdik alacsony-középkategóriás személygépkocsimat leferrarizni?

AntiChrist™ 2010.10.27. 19:42:59

"tanult újságírók"

Ezen meg én röhögtem, de irgalmatlanul :D :D
Mondjuk a PORTÁL aktuális posztjának egészén jót rötyögtem (szokás szerint).
Szegény macsek fel is ébredt itt a sarokban. Megyek, kinyitok neki engesztelésül egy tonhalas macskakonzervet, azt nagyon szereti.

Sir Zet 2010.10.27. 20:26:08

Erről van szó: www.napiszar.com/hirek/2010/08/26/napiszar-exkluziv-elhunyt-kiszel-tunde/

A napiszar.com "az internet pöcegödre" saját meghatározásuk szerint, nem a Nekrológ. Utóbbi csak simán értelmetlen szerintem:)

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.10.27. 21:04:25

@HanGerő Ernő:

Ernő, amikor nem hamis nekrológokat gyártunk, akkor oknyomozunk, lásd ezt a posztot. Ezért nem értelmetlen a blogunk, csak alacsony hatékonysággal működik. De javítjuk, mint a helyesírást, hála @Artie: -nak.

majdazténtudom 2010.10.27. 21:31:29

Soha nem szerettem ezt a blogot (akkor sem lövöm el, hogy "portált" :D ), leginkább azért, mert ez a "polgárpukkasztó" alapötlet csak akkor lenne működőképes, ha igazán vicces lenne, szerintem pedig ettől messze van. (Legalábbis amely posztokat én olvastam.)
Éppen ezért nem is szoktam kommentelni ide: mert nem nekem szól a blog.
Most is csak azért írok, mert ez a válasz erre a borzalomra viszont 10/10! Tökéletes.
Gratula, meg respect meg minden ilyesmi! :)

Hepciás 2010.10.27. 21:38:30

@Patek:
Köszönjük szépen. Ha pusztán a portá..., pardon blogunkon megjelenő posztok minőségével vagy elégedetlen, akkor azon akár te is javíthatsz. Mint többször is megírtuk, szívesen látunk olvasói posztokat és már jó párat közzé is tettünk.

Alfagumi · www.aabroncs.hu 2010.10.30. 13:30:20

Megvan a szintetek:-) Kiszel Tünde..Sok műértelmiségi blogmájer.-) Lehetne a nevetek NekroLOW blog...

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.10.31. 21:06:15

@Aabroncs:

Majd ha rossz szóvicc bloggá akarunk alakulni, akkor fevesszük az általad javasolt nevet, köszi!

Sir Zet 2010.11.03. 14:31:51

Wow, most látom, hogy updatelve lett a poszt a kommentem után! Örülök, hogy segíthettem a rejtély megfejtésében!:)

Hepciás 2010.11.03. 14:57:40

@HanGerő Ernő:
Igen, kössz így személyesen is. A webbulváron viszont még nincs update.
süti beállítások módosítása