Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT PARA-KOVÁCS IMRE - ÁLHALÁLHÍR

2010.07.02. 07:28 Hepciás

 

Éhenhalt Para-Kovács Imre (45†) újságíró, publicista. Olvasói, egykori pályatársai és barátai körében mély megdöbbenést váltott ki a tragikus hír.

- Még szegény Superman mesélte pár hónapja, hogy: „Te, ez a Para elment valami ultragreenpeace-pránaevőbe, vagy mi a pálya vele? A múltkor láttam, tiszta egy csont és bőr, pedig korábban mennyit kínlódott a kis úszógumikkal, na meg a cigi csikkjeimet is kiszedegette a hamutartóból és egy zacskóba gyűjtötte, majd diszkréten a zsebébe suttyantotta. Még nekem volt kínos, hogy biztos valami csikk-szelektívbe viszi őket, helyettem.” – és akkor egyikünknek se esett le, hogy nem valami fheng-shuista úri hóbortról van szó az Imrénél, hanem szó szerint ennyire nincstelen, hogy éhezik meg csikkezik, na, szóval guberál. Mindannyian meg voltunk győződve arról, hogy ő ilyen  Szadesz-Maszop liebling, biztos csorgattak neki valami csókos kamu állást. Tudom is én, mondjuk a BKV Szépirodalmi Közlönyének a  szerkesztését. A fasz se gondolta volna, hogy ennyire gerinces, hogy semmit se bulizott ki magának. Így utólag persze már összeáll a kép. Nyilván szegény Imre azért haknizott azzal a pojáca Korda Gyurival a póker műsorban, mert nem volt más választása. A Fidesz kétharmad után meg pláne nem is reménykedhetett. De azért szégyellhetjük magunkat, hogy az Audi A6-inkból eszünkbe nem jutott volna rácsörögnünk, hogy, figyelj öreg, minden OK? Pedig milyen fain kis blogposztokat írt szegény, például ezt. És ezek szerint nem ám puszta hobbiból, hanem mert másutt nem nagyon rúghatott labdába. Pedig manapság micsoda nímandok publikálnak vastag zsetonért, orrba-szájba, hatpofára. Te jószagú úristen!  Semmit se változott ez a kurva ország! Eltékozoljuk a tehetségeinket, mint szegény Máté Pétert, vagy Rejtő Jenőt anno!  – emlékezett egykori cimbijére Simó György, hobbiból a nonprofit  Tilos Rádió Tomboló negyvenesek című műsorában haknizó műsorvezető, civilben távközlési topmenedzser, épp a nemrég szintén elhunyt műsorvezető társuk, Erdélyi Zsolt Superman emlékére celebrált misét követő közös virrasztáson.

 

 

                        ÉLETRAJZI ADATOK:

Para-Kovás Imre; Blogger, újságíró

Nagyon régen született (1965, Miskolc), de még mindig él [fejlesztés alatt –a szerk.]. Jelenleg egy animációs sorozaton dolgozik a feleségével, amiben mindenkit megvernek. A világ még tartozik neki.

Eddig öt könyve jelent meg, de a hatodik (Kurva ország) nem jelenik meg a napi politikai mocsokról, ezért most a hetediken dolgozik, melynek címe: A Texas Hold'em kungfuja (póker).

Forrás: mediapedia.hu

 

8 komment

Címkék: para kovács imre

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr542123804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepciás 2010.07.02. 10:59:34

@Billy Pilgrim:
Egy másodlagos célja ennek a blognak trollok, és/vagy egyéb okból ezt a blogot nem kedvelők, megvetők, gyűlölők stb. összegyűjtése.
Az elsődleges cél természetesen a blog kedvelőit szórakoztatni/elgondolkodtatni.

mehr luft 2010.07.02. 12:32:32

@Hepciás: Add fel.
Mindenki jobban jár.

Hepciás 2010.07.02. 12:48:37

@mehr luft:
Az kb. olyan lenne, mintha Uruguay, Paraguay, vagy Ghána most kezdene el rinyálni, hogy miért is jutottak ki a vébére. Minden várakozásunkat felülmúlja a forgalom, és ez lényeges ebben a projektben. Bővebb infók később. Csupán picit több trollra számítottunk, ezért még jobban örülünk neked:-)

Drout 2010.07.02. 13:16:07

Tényleg hagyd abba. Te is jobban jársz. Szarul csinálod amit akarsz, még trollkodni sem érdemes

Hepciás 2010.07.02. 13:26:13

@Drout:
A trollgyűjtés másodlagos. Főleg ebben a fázisban.
Meg van annak a (tömeg)pszichológiája, hogy mikor pörögnek az anyázások. OK, már most is becsúszhatna picit több troll. komment, viszont a minőségi olvasókra meg az a jellemző, hogy ha tetszik is nekik egy poszt, akkor diszkrétebbek, kevésbé hájpolnak, orrba-szájba, főleg iylen kényes témánál.
Persze szerintem. Nem biztos, hogy igazam van. Hisz már az ókori görögök is megmondták, hogy a bloggernél csak egy valaki okosabb, a kommentelő:-)

aranyláz 2011.08.21. 14:04:14

Az Imre könyveit most ócsón meg lehet venni az alexandrába, néccász magyar forinté. Aki siet még odaérhet rá. Én most röhögöm szét az agyam az Én-Teriőrön és a Horror vakuin :)

"Nem szeretem az embereket, nincs bennük semmi szeretnivaló, hangosak, sokan vannak, világoskék trapéznadrágot hordanak szandálhoz, begyömöszölik a pulóverüket a nadrágba, és pont akkor akarnak utazni, amikor én, csak persze előbb szállnak fel, aztán állhatok végig. Sokáig világítótorony-őrnek készültem, de nem lett belőle semmi, pedig az lett volna csak az igazi, ülni fenn a magasban, sehol egy teremtett lélek, aztán mikor jönnek a hajók, akkor kikapcsolni a fényt, és nézni ahogy nekirohannak a szikláknak."

Loránd Ternesz 2019.12.08. 16:21:31

Pedig a dögkútban lenne már a helye ennek a dögnek
süti beállítások módosítása