Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

ETIKAI SZABÁLYZAT (EGYBEN ÚTMUTATÓ OLVASÓI POSZTOKHOZ)

2010.01.01. 01:02 Hepciás

1./       Elvünk a provokálni ér, de (indokolatlanul) bántani nem. Ami szerintünk nagyon durva (pl. daganatos megbetegedések különböző áttételei), nem tesszük közzé.

2./       Közszereplő civil hozzátartozóját, főleg ha kiskorú, nem posztoljuk ki.

3./       Regionálisan ismert hírességekről írást, kivéve ha a poszt önmagában, a nevek nélkül is érdekes, nem posztolunk ki. Félreértés ne essék, imádjuk Kecskemétet, Tapolcát, Kolozsvárt (!) de az ottani helyi erős emberekkel helyi blogokban érdemes poénkodni (legalábbis szerintünk).

4./       Valós nekrológot csak nagyon ritkán közlünk. Olvasóit valószinűleg soha. Kaptunk egy nagyon meghatót, valaki a nagybátyját veszítette el, de úgy érezzük, hogy ezen a felületen nem lenne ízléses közölni. Lehet, hogy később nyílik egy ízléses alblog v. valami hasonló, ha lesz rá igény, addig legfeljebb megemlékezést küldjetek, azt sajnos nem tudjuk vállalni, hogy valós, aktuális nekrológot publikálunk. Idáig úgyis csak egyetlen valós halálhírt publikáltunk, mindez nem is válik fő csapássá.       

5./       B2B-t (blogbejegyzéseket bloggerekről a jelen szövegkörnyezetben és nem business to business) civil bloggerek esetében, még ha első pillantásra nem is úgy tűnik, az elismerés, és/vagy az egészséges irigység apropóján posztolunk. Fogjátok ezt úgy fel, mint a blog.hu Hitler-videóját, azaz lényegében bókként. Aki számít, arról készül.

6/        Ha valakit személyében sért a blog, avagy közeli hozzátartozója (mínusz Biszku lányok:-)) a kiposztoltnak, akkor kérem írjon egy civilizált levelet a nekrolog.blog_kukac_gmail.com-ra és ha az igény jogos,  intézkedünk a törlésről.

7/        Bizonyára egyszer mi is elhunyunk, azonban a tudomány jelenlegi állása szerint arra vajmi kevés az esély, hogy mindez összefügg ezzel a bloggal. Kár többezer karakteres olvasói levelekben fejtegeni, hogy úthenger, motorfűrész, daráló stb segítségével mit tennének velünk.

8/        Trackback-marketing: elnézést kérünk azoktól, akiket bosszantott a spam-szerű trackback invázió. Viszonylag magas látogatottságra számítunk, lásd a következő pontot, ezért élünk vele, egyre ritkábban, mert most már valahol önjáró a dolog. Aki nem kér a blogjára trackbackot tőlünk, kérem tiltson le, vagy írja meg ezt az igényét a nekrolog.blog_kukac_gmail.com-ra.

9/        Trollok, warmly welcome. Eddig nem moderáltunk, szerintem eztán sem fogunk (habár soha se mondd, hogy soha) tehát akit az tesz boldoggá, itt nyugodtan JBQA-zhat. Különös tekintettel arra, hogy a következő projekt tényleg akkor működne, ha többen ott élnék ki a trollerkodási hajlamukat, míg másokat éppen ellenkezőleg, a trollvadászat motiválna, de minderről majd később.

10/      A 9. posztban felvázoltak ellenére nem a promó a fő cél (egyébként az is egy nonprofit blog lesz) hanem a (bizarr) szórakoztatás/gondolatébresztés a halálról, tabukról, álszent magatartásmintákról némi társadalomkritikával vegyítve, egy picit másképp, remélem ezt a többség megérti.

10+1  RÚGD FEL AZ ÖSSZES SZABÁLYT ÉS KÜLDJ VALAMI IGAZÁN ÜTŐSET (A "klasszikus": írók, írjatok remekműveket! De csak akkor:-))

nekrolog.blog(kukac)gmail.com

Üdvözlettel:

Friedmann Juci, Korgó Len és Hepciás, mint a Nekrológ Blog szorgos (na jó, nem mindig:-)) szerkesztői

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr762133358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása