Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT FEKETE PÁKÓ - ÁLHALÁLHÍR

2010.09.24. 07:30 Hepciás


Fekete Pákó
szül: Lapide Oludayo

(1976 Ibadan, Nigéria – 2010 Telki, Magyarország)

-néprajztudós, kulturális antropológus, sakknagymester-


Rendkívül gyors lefolyású, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt a tudományos publikációiban szerzőként a tekintélyt parancsoló Fekete Pákó nevet használó Lapide Oludayo(†34). Néhai Fekete Pákó nemzetközi jogi tanulmányok folytatása céljából érkezett hazánkba, azonban már az első szemesztert követő vizsgaidőszak alatt nyilvánvalóvá vált, hogy szárnyaló tehetségének nem szabhat gátat e száraz diszciplína. Az ELTE Tanulmányi Hivatala javaslatára, a Kulfoldi Diákok Szövetségének tudomásulvétele mellett, ezért páratlan szürkeállományát más, színesebb területeken kamatoztatta.

Korszakalkotót elsősorban a folklorisztika-, valamint a kulturális antropológia területén alkotott. Emberi ésszel szinte felfoghatatlan mennyiségű tudományos publikációi ellenére egyáltalán nem volt egy tipikus szobatudós. „Add ide a didit!” – című kandidátusi értekezését évekig tartó terepmunka előzte meg. Testileg-lelkileg teljes egészében belevetette magát a kortárs vidéki playbackes haknizás kutatásába. Kultúrmissziója különösen a faluszéli diszkók mögötti kukoricásokban hatott megtermékenyítően a helyi népszokások színesebbé tételére.

Egyes tájegységekben ezzel kilencven éves hagyományt sikerült újjáélesztenie. Az első világháborút követően bevonult francia-antant csapatok II. Szenegáli Hosszúdárdás Dandárjának portyázása óta nem volt rá példa, hogy az apróbb falvakban a közbeszédben ehhez hasonlóan különböztessék meg a leányanyák gyermekeit:

- Te Jóska, ez a lila susogós dzsekis csöppség most a Fejős Hajnalkának, vagy a Nagykanász Dzsenifenrek a kis csoki pulyája?

Fekete Pákó a legtöbb Élő-pontszámmal rendelkező Magyarországon élő sakkozó, annak ellenére, hogy későn, felnőtt fejjel tanult meg sakkozni. Egyik Makó melletti turnéjára utazva, még Lajosmizse előtt bennragadtak egy dugóban az M5-ös autópályán. Az unatkozó polhisztort ekkor tanította meg a hakni-mikrobuszban egy securytis háttértag a stábból a játék alapjaira. E páratlan géniusz szinte pillanatok alatt olyan magas szinten sajátította el a sakkjáték csínját-bínját, hogy mire leértek Szegedig, az egyik benzinkúton, ahol megálltak pisilni, egy ötperces gyorsjátszmában futó-előnyt adva győzte le Lékó Pétert.

A Magyar Sakkszövetség Fekete Pákót a saját halottjának tekinti és emlékének ápolására életnagyságú, ébenfából faragott, stilizált sötét parasztot formáló szobrot emelnek.

- A Magyar Tudományos Akadémia Géniuszállomány Fenntartó Intézete hozzájárult, hogy Fekete Pákó és a szintén nemrég elhunyt másik zseni, Ifj. Gáspár Győző – Győzike lefagyasztott spermiumaiból a lányaim is kaphassanak egy-egy adagot. A világ egyik legelismertebb, Tel-Aviv-i mesterséges megtermékenyítő intézetében kerül sor a beültetésre. Amennyiben a harmadik generáció is egymásnak fog utódokat nemzeni, akkor a tudomány mai állása szerint felfoghatatlan szellemi képességű szuperemberek fognak születni! – nyilatkozta Polgár László, a sakkzseniket nevelő Polgár lányok édesapja.

Miután értesült róla, hogy a nem is olyan távoli jövőben egyharmad rész Polgár lányok-, egyharmad rész Fekete Pákó és egyharmad Győzike génállományát hordozó ivadékok fogják benépesíteni a Kárpát-medencét, Vona Gábor, a Jobbik elnöke így üdvözölte a hírt:

- Már csak ez hiányzott a magyarság felemelkedéséhez!

A Szőcs Géza kulturális államtitkár által felállított, történészekből, festőművészekből, színfizikusokból, és színkémikusokból álló interdiszciplináris tudományos bizottság megállapította, hogy Fekete Pákó múltja patyolattiszta. Soha sem volt vörös, ezért a látens kommunista Szabó Ervin helyett a Fővárosi Könyvtár abban a megtiszteltetésben részesül, hogy felveheti Fekete Pákó nevét. A FSZEK rövidítést az F2PK (Fővárosi Fekete Pákó Könyvtár) váltja fel.

Így, hogy posztumusz fény derült Fekete Pákó önfeláldozó, antikommunista múltjára, az állami pompával megrendezett temetésen a sztálinista diktatúra gaztetteit leleplező remekművet, Arthur Koestler: Sötétség Délben című regényét olvasták fel. A felolvasást Anettka tartotta, aki a jól ismert turbó-hadaró beszédtechnikájával a 274 oldalas könyvet hat perc huszonhét másodperc alatt tudta le. Amikor a felolvasása áttörte a hangsebességet, a szomorú ceremónia résztvevői azt hitték, hogy a regény-főhős Rubasovot kihallgatói nukleáris bomba bevetésével is kínozták.

A gyászszertartás záróakkordjaként az Emil Rulez zenekar előadta az Ebola Cola című számot.

 ÉLETRAJZI ADATOK

 

 Lapite Oludayo (Ibadan, Nigéria, 1976. április 17.), ismertebb nevén Fekete Pákó énekes, kongadobos. Elsősorban mulatós dalairól és botrányairól híres. Nős, két gyermek édesapja.[2]

Élete

1994-ben ösztöndíjjal érkezett Magyarországra és az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott.[3] 6 éves kora óta (1975) zenél, Nigériában számos profi zenekarban játszott, mint kongás és énekes. Magyarországon az Afro Bongo tradicionális afrikai zenét játszó zenekarban szerepelt először, később kongashow-val szerepelt az ország több klubjában. Első lemezén magyar mulatós dalokat énekelt, amire szerinte nagyon jól lehet kongázni.

Harmadéves volt az ELTE jogi karán, amikor rájött, hogy őt csak a zene érdekli. Saját bevallása szerint mindig is zenész volt, már kisgyerekkorában is, Nigériában, ahol volt egy zenekara. A családja nem gazdag, így ösztöndíjasként került hazánkba, mint a nővére is.

Eleinte nem volt könnyű dolog a zenészpályán elindulnia, de végül találkozott a Firestarter Kiadó embereivel. Ők adtak neki „nevet”, bár eredetileg Fekete Palkónak szerették volna elnevezni, de mivel ezt nem tudta rendesen kiejteni, ezért a Pákó mellett döntöttek.

Gyermekei

Bár a sajtóban többször napvilágot látott a hír, hogy 10-nél is több gyermeke van, utóbb kiderült, hogy igazából két gyermek édesapja.[4]

Első gyermekét, az 1998-ban született Rajmundot volt felesége eltiltotta tőle.

Második gyermeke 2008. március 11-én este született meg Lapite Plank Bence néven.[5]

Forrás:Wikipedia

 

 


 

61 komment

Címkék: fekete pákó

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr392317436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.09.24. 11:34:28

Előbb Győzike, most meg Pákó. Fogy a magyar, mégpedig a legnagyobbjaink!
Szegény tudósok, RIP

jet set 2010.09.24. 11:45:49

Roppant gyenge ez a blog.

AntiChrist™ 2010.09.24. 11:45:54

@Styxx: Nekem is ez jutott eszembe.
Először Sebeők, majd 22-én Győző, ma Pákó... És a hétnek még nincs vége!

"Szabadság! Itten hordozák
Véres zászlóidat,
S elhulltanak legjobbjaink
A hosszu harc alatt."

Testvéreim: imádkozzunk az elhunytak lelki üdvösségéért!

Hepciás 2010.09.24. 11:52:06

@jet set:
Viszont javítható. Várjuk az olvasói posztokat, akár te is küldhetsz, szorgoskodhatsz szerény blogunk színvonalának növeléséért. Részletek oldalt az etikai szabályzatban.
@AntiChrist™:
Hát ez az, brr. ki se merem mondani, hogy kik lehetnek még kaszásügyileg veszélyeztetettek.

prometheus_X 2010.09.24. 12:00:07

Semmi dr. Dr. prof. PhD?

Egyébként nyugodjék békében! Életműve előtt fejethajtok :(

prometheus_X 2010.09.24. 12:09:22

Semmi dr. dr. prof. PhD? A Budapest díszpolgára címről egy szó se esik... ejnye, no!

Egyébként meg nyugodjék békében, fejet kell hajtsak az emberi sorsokat megváltoztató munkásságának emléke előtt! :'(

prometheus_X 2010.09.24. 12:10:11

Légyszi az elsőt töröljétek.

A blogmotorról is írhatna valaki egy nekrológot.

Köszi!

prometheus_X 2010.09.24. 12:11:06

@JohnHenry: ez a szar olyas valami, amiből Neked sajnos nem jutott: humor.

Verbalis Inkontinencia 2010.09.24. 12:15:03

Elmorzsoltam egy könnycseppet.

Hepciás 2010.09.24. 12:15:34

@prometheus_X:
:-)))))
Esküszöm, ezért fizetünk, de legalább kedvezményes gyásztávirat-kuponokat adunk:-)

Hepciás 2010.09.24. 12:19:54

@Jencike12:
Jencike 12, ne akard, hogy kiposztoljunk, mert az neked nem lesz játék, a pénz meg max az örökösöknek.
Nem szeressük a spammereket, tisztelet a kivételnek, az ízléses nekrológ trackback-.marketingnek.

halogén 2010.09.24. 12:23:23

"Gratulálok" a bloghoz. Ritkán látni ennyire szánalmas szart. Csak így tovább!!!

Mitya Ivanov 2010.09.24. 12:23:48

fel nem foghatom, hogy miért mindig a legnemesbeket viszi el a csuklyás. Pákó annyi idős volt mint én.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2010.09.24. 12:26:52

A kurva picsába, akkor a relativitás elmélet már örökké így marad...

Hepciás 2010.09.24. 12:28:15

@Biogázgenerátor:
Köszönjük kedves Biogázgenerátor. Sorait értelmezzük úgy, hogy reggelente nem néz tükörbe?
@Mitya Ivanov:
Hüha, akkor te is veszélyeztetett vagy. Nem is tudom, mi a nagyobb kockázati forrás? Ha a faluszéli diszkóból a "Gyüssz?" kérdés elhangzását követően azonnal a kukoricásba veled tartó művésznővel testnedveket cserélsz, vagy ha mosatlan sakkfigurákkal játszol?!

Vad.Korte (törölt) 2010.09.24. 12:39:40

Eleve agghályos valaki (bárki!) halálán poénkodni. Ettől még lehetne vicces, de nem az. Körülbelül a tortadobálással és a Benny Hill-féle csöcs-humorral van egy szinten, bár inkább még ezek alatt. Az, hogy az Index címlapra teszi, őket minősíti.

Megírhatnánk a blog nekrológját, de igazán.

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.09.24. 12:40:15

@Jencike12:

Az valami csúcs, amikor egy spammer hibásan reklámozza a termékét. Biztos a reklámszöveged is béta.

Vad.Korte (törölt) 2010.09.24. 12:41:23

@Hepciás: A legdurvább, hogy otthagyod. Mint a macskát szarni...

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.09.24. 12:44:59

@Vad.Korte:

Egyáltalán nem agghályos, bármit is jelentsen ez.

De már beírtad régebben is. Legközelebb elég lenne csak annyit küldened, hogy "ismét agghályos", ebből tudni fogunk mindent.

Benny Hill nagyszerű humorista volt. Nem mérjük magunkat hozzá, ellenben a te humorérzéked színvonalát belőttük.

Hepciás 2010.09.24. 12:48:43

@Vad.Korte:

"Megírhatnánk a blog nekrológját, de igazán."

Kiváló és roppant eredeti ötlet. Hajrá Kolléga! Várjuk, de ne felejtsd el jóra megírni, hogy aztán ki is posztoljuk.Látod a szarokat megírjuk mi magunk.

Baromméter 2010.09.24. 12:53:49

"sakkzseniket nevelő Polgár lányok"

WTF??! Már ők is?

holdN 2010.09.24. 12:55:39

Neked aztán rengeteg időd lehet! Hát fordítsd valami értelmes dologra.
Ez nem sokkal magasröptűbb mint a kritika tárgya. Sőt!!!

Vad.Korte (törölt) 2010.09.24. 12:56:08

@Korgó Len: Na, például egy elütésen viccelődni, mégha ilyen sokszor teszik is egy hozzászóláson belül, nagyságrendekkel viccesebb, mint ez a halál téma. Válaszod amúgy több örömforrással is hozzájárult, hogy ez a napsütéses nap még jobb legyen. (Nem akadok most fenn a logikátlanságokon. Egyszerűen mert jó fej vagyok. )

Egyrészt örülök, hogy felmértétek a humorérzékemet ilyen kicsiből. Ez némileg megnyugtat az érzékenységetek illetően, amire eddig csak ellenpéldát szolgáltattatok. Ha már megvan a szint, lehet kapaszkodni. Másrészt annak is örülök, hogy emlékeztek, már korábban is írtam ilyesmit. Ez bizonyára annak is betudható, hogy viszonylag kevesen szólnak hozzá olyat, amit megjegyzésre érdemesnek tartotok. Talán idomul a közönség a hely szelleméhez? Ki tudja.

Üröm az örömben, hogy hiába írtam, s továbbra is szellemesnek vélitek ezt a blogot itt. Úgy vélem, amíg ti veszitek a fáradságot az újabb és újabb nekrológok megírásához, én se takarékoskodhatom az energiáimmal, hogy leírjam a véleményemet.

Vad.Korte (törölt) 2010.09.24. 12:57:44

@Hepciás: Ha az lesz az utolsó, meg is írom! ;-)

Hepciás 2010.09.24. 12:58:44

@Baromméter:
Freudi baki, lásd a későbbi szövegrészt. Hihető, hogy szándékos, mi?:-)
@holdN:
Előző életemben kereskedelmi televíziós műsorokat vezettem. Most vezeklek.

Hepciás 2010.09.24. 13:00:06

@Vad.Korte:
Röhögni fogsz (már ha úgy egyáltalán) de benne van a pakliban, hogy valami hasonló irányt vesz a blog.

Vad.Korte (törölt) 2010.09.24. 13:03:17

@Hepciás: Csak szolídan mosolygok s bólogatok csendben.

1rem1 Art · http://1rem1.com 2010.09.24. 13:05:19

Idióta faszok:))))))))))))))))

Méééééég!

karit 2010.09.24. 13:11:40

Nyilván csak nekem tűnik betegesnek ez a blog. De legalább lehet a helyén kezelni, már ha valaki tud röhögni rajta.

Az viszont hihetetlen, hogy az index az összes hasonló morbid poénkodást megkülönböztetés nélkül rakja ki a címlapjára, nem gondolva a csak szalagcímeket olvasó, bánatukban vonat alá ugró tömegekre.

Styxx 2010.09.24. 13:14:41

@karit:
Ha ennek a posztnak az elolvasását követően tömegesen vonat alá ugrál a jónép, akkor én meg holnap beállok cisztercitának.

karit 2010.09.24. 13:17:34

@Styxx:
az index nyitóján lévő vastag betűs címről beszéltem. Egy vérrajongó nem kíváncsi a részletekre, azonnal felvágja az ereit. : S

egy hang 2010.09.24. 13:37:48

"Minimál humor, rejtett poénok világa.."
haha, tényleg annyira minimál hogy humornak nem is lehet nevezni. A poén is jól el van rejtve. Perelne már valaki benneteket be.
" a bántó kommenteket töröljük" -hogyne. És a posztokkal mi a helyzet? Ja hogy azok nem lehetnek bántóak alapból mert poén. Értem én.
Biztos Pákó is meg Győzike is fetrengve röhög a saját halálhirén. Ez a fos még akkor sem lenne vicces ha eleve a blog első posztjai a blog szerzőiről és a blogról hangzottak volna el. Index is elmehet a gˇcibe a cimmappal.

Vad.Korte (törölt) 2010.09.24. 14:22:49

@karit: Nem csak neked. Olvass feljebb... Nyilván a többségnek szar a humorérzéke, de bezzeg a posztolóké kifinomult és jól fejlett.

Hepciás 2010.09.24. 14:24:31

@egy hang:
"2010. június 24-től időnként valós halálhírekről is tudósítunk. Azokban természetesen nem viccelődünk, a bántó kommenteket töröljük. "

Vagyis a valós halálhírekre vonatkozik a komment törlés, kedves egy hang.
Ha minden bántó kommentet törölnénk, akkor el tudnád képzelni, hogy egy magadfajta, szánalmasan surmó trollmaradék kommentjét nem vágnánk ki, mint a macskát szarni?:-)

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.09.24. 14:25:19

@Vad.Korte:

OK, igazad van, mi nekrológozunk, te kommentezel.

@karit:

Ha téged zavar a morbid poénkodás, mert szerinted ez megzavarja az embereket, akkor szerintem nagyon lebecsülöd az átlagolvasót. Ez a sértés, nem a nekrológ.

Hepciás 2010.09.24. 14:26:47

@Vad.Korte:
Hát, ha nincs is egy Kőhalmi Zoltán szinten, de azon jóízűen kuncogunk magunkban, hogy állandóan itt ólálkodsz és térítesz, mint Jehova Tanúja a kukkolda előtt:-)

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.09.24. 14:29:46

@egy hang:

Kérlek, egy próbapert megér:

Elhunyt egy hang. Halálával az utolsó érték is eltávozott az internetről, a mocsok és a szenny elönti a virtuális világot. Erkölcsi tartása, példamutató kommentjei hiányozni fognak mindannyiunknak.

Hepciás 2010.09.24. 14:32:32

@Korgó Len: @karit:
így van, atttól, hogy az átlag Index olvasó továbbra is Izaura felszabadítására gyűjt, még igenis tájékozott, művelt ember:-)

Vad.Korte (törölt) 2010.09.24. 15:12:10

@Hepciás: Megtisztelő a figyelem, amivel kiemeltek az itt megszólaló sokak közül, akik szerint szintúgy gáz, amit csináltok. Pláne megtisztelő Kőhalmi Zoltán emlegetése (na, ő tényleg vicces!), vele összehasonlíttatni majd alulmaradni rangot jelent!

Én nem sajnálom azt a kis időt, hogy aktívan gyarapítsam azok táborát, akik negatívan állnak az ilyesfajta szellemi (vég)termékekhez.

egy hang 2010.09.24. 15:36:23

@Hepciás: Nédd mán, végre egy blog ahol az agyhalottak akik szerzik a blogot nem értik amit kommentelnek. Fel vannak háborodva hogy minden jóérzésű ember elhányja magát ettől a szartól. Milyen jó hogy néha igazi nekrológok is vannak, tényleg. Az elhunytakat nem lehet sértegetni, met az szent dolog. Élő emberekt viszont kell, különben nem lenne érteleme a blognak. Ennél még egy döglött macska is több értelemmel rendelkezik mint az ócska kisstilű ugató csurrente szerzők együttvéve ha valaki idegen téved a birtokra.

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.09.24. 15:53:20

@egy hang:

Bocsánat, ezt én se értem. Beírnád mégegyszer?

Hepciás 2010.09.24. 15:54:14

@Pimpili:
Kössz, kár, hogy nem értünk hozzá, lásd a fentebbi kollégát:-)
@egy hang:
Jól tolod, szinte szórakoztatsz, ne hagyd abba!:-)

Hepciás 2010.09.24. 15:55:02

@Korgó Len:
Aha, most lebuktál.
Akkor te vagy a primitív-bunkó! Én tökéletesen értem.

halogén 2010.09.24. 17:17:17

@Hepciás: Kedves Hepciás! Nem tudom hogy miből jutott arra a következtetésre hogy reggelente nem nézek tükörbe, csupán az a helyzet hogy ezt a blogot inkább tekintem betegesnek, semmint viccesnek.

Hepciás 2010.09.24. 17:32:50

@Biogázgenerátor:
pusztán ebből:
"Gratulálok" a bloghoz. Ritkán látni ennyire szánalmas szart. Csak így tovább!!!
De ne hagyja abba kérem, angyalian erőlködik, imádjuk a trollokat!:-)

karit 2010.09.24. 17:36:28

@Hepciás: és (majdnem) mindenki:
Önmagában nézve bizonyára szórakoztató egy ilyen blog, hiszen sokan röhögnek itt rajta, DE...

1, nekrológ helyett legyen a címe pl. shitkrológ,

2, az index nyitóoldalán a CÍMNEK egyértelműen jeleznie kéne, hogy hülye viccről van szó.

3, akárhogy csűritek, rohadtul ízlésficamos dolog, ha ugyanott valódi nekrológok keverednek a szatirikusnak szánt, aberrált többivel.

Nem kell egyetérteni.

Hepciás 2010.09.24. 17:47:09

@karit:
Köszönjük pozitív, építő jellegyű tanácsait, Iktattuk, megfontoljuk, elbíráljuk.

Tájékoztatjuk, hogy adatait továbbra is a nyilvántartásunkban tároljuk és amennyiben üresedés lesz a Blogarculat-tervezési Osztályunkon, azonnal értesítjük.

karit 2010.09.24. 17:50:26

@Hepciás: ez legalább frappáns volt. : )

halogén 2010.09.24. 18:41:39

@Hepciás: Nem én vagyok az aki angyalian erőlködik, hanem Ön. Nyugodtan hívhat trollnak, ogrének, vagy bármi másnak, ez nem fog változtatni a lényegen: ez a blog nem más, mint beteges elmék agyszüleménye. Aki a halállal viccelődik, az megbotránkoztatja a jóérzésű emberek többségét. Ezen kéne elgondolkodni. Ennyi.

Hepciás 2010.09.24. 19:31:33

@Biogázgenerátor:

"Aki a halállal viccelődik, az megbotránkoztatja a jóérzésű emberek többségét. Ezen kéne elgondolkodni. Ennyi."

K. Bigázgenerátor!

Forró (szél), mondhatni süllyed. Ön kezd rátapintani a lényegre.
Anettka országában Ön szerint nincs helye a rosszérzésű kisebbséget kiszolgáló olyan rétegműfajnak, mint a kegyeleti humor?

Kérem vesse össze egyéb réteghumorral.

bizonyos altesti poénokra gondolok, ami ugyebár óvoda középső csoportjáig még erős mainstream humor.

Azt követően viszont az anális fixációhoz hasonlóan az egészséges populáció jelentős hányada kinövi.

Egy szűk felnőtt réteg számára viszont továbbra is roppant nevetséges a fingással poénkodni. Akár olyan hivataloskodóan átkeresztelve a fingós embert, mint: Biogázgenerátor. Ha-ha-ha, mindjárt összefosom magam a röhögéstől:-))))))))))))
Húú, vagy kicsusszan egy nyeles fing!:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Ugye tetszik érteni? Én már könynes szemmel a térdemet tapsolom a röhögéstől!!!

Hepciás 2010.09.24. 19:32:12

@karit:
Ksz, igyekszünk felzárkózni értő kommentelőink szintjére:-)

halogén 2010.09.24. 19:47:57

@Hepciás: Tessék, válaszán én is könnyesre röhögtem magam. :) Azonban ez nem jelenti azt, hogy a Biogázgenerátor fantázianév egy olyan embert takar, aki szűk réteghumor képviselőjeként fingós poénokat süt el. Sajnálom, én a többséghez sorolom magam. Nem mondom hogy nincs szükség réteghumorra, de sajnos eme műfaj képviselőinek szembe kell nézniük azzal, hogy a másik oldal képviselője első felindulásból ilyesmire ragadtatja magát:"Gratulálok" a bloghoz. Ritkán látni ennyire szánalmas szart. Csak így tovább!!!" Eme szélsőséges megnyilvánulásért elnézést is kérek, azonban mindezek mellett leszögezném, hogy továbbra is ellenzem a halállal történő poénkodást. Talán több hozzátartozóm közelmúltban történő tragikus elvesztése tett érzékennyé az ilyen irányú megnyilvánulásokkal szemben, de ez már legyen az én problémám.

Hepciás 2010.09.24. 19:59:08

@Biogázgenerátor:

Örülök, hogy kellemesen elszórakoztatjuk egymást.
Ühüm, egy Hajrá Fradi! nicken kommentelő is valószínűleg dózsás.

A családjában történt valós halálesetekért fogadja őszinte részvétem, mi is tudjuk, hogy elég vékony jégen találtuk meg a magunk rétegműfaját, mér elnézést a képzavarért, azonban abban reménykedünk , hogy legtöbb ember számára a haláltól való modernkori túlzott iszonyodás legyőzését is szolgálja blogunk. A halálról manapság nem illik beszélni, szeretteink gyakran elfekvőben végzik, míg régen ez az élet velejárójának számított. A nagybeteg, haldokló családtag családtagjai gyűrűjében távozott az élők sorából. A halál kontójára pedig már (még?) a középkorban is viccelődtek a gúnyos haláltáncokkal.
Hát ez a mi missziónk. Tanathoszt a blogoszférába emelni a túlreprezentál Erosz mellé.
Amennyiben posztjaink nem elég nívósak, bátran küldjön Ön és a többi kedves oltárs is olvasói poszttervezetet ,mint korábban is, ezetnúl is kiposztoljuk őket, ha elég jóknak tartjuk.
A szer posztokat mi magunk is megírjuk:-)
Kellemes hétvégét kívánok Önnek kedves Biogázgenerátor a családjával egyetemben.

halogén 2010.09.24. 20:07:06

@Hepciás: Kellemes hétvégét Önöknek is és ígérem, hogy ha valami értelmes ötletem támad, akkor jelentkezni fogok.

Xezs 2010.11.09. 22:36:14

Sakk meg pákó, muhahaha :) Meglátná a futót aztán felkiáltana hogy csokifudzsi...

Mars vissza a fára, szemtelen parasztja!

Xezs 2010.11.09. 22:37:40

@Vad.Korte: Benny Hillel mi a fasz bajod van, he?
süti beállítások módosítása