Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT WINKLER RÓBERT - ÁLHALÁLHÍR

2010.07.15. 08:00 Korgó Len

Tragikus hirtelenséggel, sportbalesetben elhunyt Winkler Róbert (†42) író, újságíró, rádiós és televíziós műsorvezető, sportkommentátor és bokszoló.

Ökölvívói karrierjét későn kezdte, de az intenzív edzéseknek, páratlan fizikumának és óriási ütőerejének köszönhetően hamar a csúcsra jutott. A profi bokszban egyedülálló módon egyszerre két ellenféllel is ringbe szállt, ez lett a veszte végül. A Los Angelesben megrendezett, Vitalij és Vlagyimir Klicsko elleni páros-mérkőzés után lett rosszul, az IBF, a WBO és a WBA bajnoki övek átvételét követően. Életét nem tudták megmenteni a helyszínre érkező orvosok.

- A magyar blogoszféra és a tömegsport is gyászol ma – nyilatkozta a Nekrológ Blog szerkesztőségének Sasvári Angelday József, a Futóblog egyik szerkesztője, Winkler Róbert közeli munkatársa. – Nemcsak egy páratlan tehetségű újságíró ment el közülünk, hanem a sport nagyhatású evangélistája is, a tömegek motiválója. Hatására kezdtek el futni és írni amatőrök ezrei Magyarországon.

Az Index, a Totalcar és a Magyar Ökölvívó Szakszövetség saját halottjának tekinti Winkler Róbertet, és temetését a nemzet nagyjaihoz méltó módon rendezik meg.

A sportoló és művész iránti tiszteletből a temetés idején a televíziók elsötétülnek, a rádiók elhallgatnak és az internet kikapcsol.

Ganxta Döglégy Zolee ezekkel a szavakkal búcsúztatta az elhunytat:

Mindig is egészséges irigységet éreztem irántad, sárga hajú barátom. Kétség nem férhet hozzá, hogy sokoldalú tudásoddal Te voltál az egyik legműveltebb félművelt. És ez Havas Henrik országában nem kis teljesítmény. Ráadásul nem csináltál olyan szinten majmot magadból, mint én a hülyegyerek tetoválásaimmal. Hisz idétlen sárga hajadtól bármikor megszabadulhattál volna, ha nem előzött volna be oly kegyetlenül a sárga föld. Mindezeken felül, talán amiért a leginkább irigyeltelek, hogy szinte kivétel nélkül értelmes, tehetséges emberek vettek körül barátként és kollégaként, nem úgy, mint az egy szem Levin kívül az én kutyaütő, súlyos drog és/vagy alkoholfüggő spanjaim. Gondoljunk csak Csikós Zsoltira, a veteránautó-pápára, aki az alacsony költségvetésű svéd kalandtúrájával egy Dakar népszerűségét is felülmúlta. Szegény Bazsóról nem is beszélve, aki halálhíredtől sokkot kapott, alig tudta magát összeszedni, hogy egy arcképet küldjön Rólad a megemlékezéshez. Karotta, b+, miután összekapartad magad, szóljál már Zolee bátyádnak, szívesen feláldozom magam és beugrok melléd Ezeröcsit vezetni. 

Életrajzi adatok:

Született: 1968 szeptemberében. Végzettség: Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola, történelem-népművelés szak. Jelenleg a TotalCar internetes autósmagazin főszerkesztője, és az ugyanezen című tévé- és rádióműsor szerkesztője, valamint tévés bokszkommentátor. Érdeklődési kör: nagy kutyarajongó és természetbúvár, Kutyaszorító című könyve a magyar kutyafajtákról, a Nagyvárosi természetbúvár pedig a velünk élő társaságról – hangyákról, szúnyogokról, egerekről stb. szól. Hobbi, szabadidő: bokszol, motorozik, szörfözni is szeret, de mostanában, mivel nyitott autóval jár, nem tudja szállítani a szörfdeszkáját, így az a szerkesztőségben porosodik.

Múlt időben.

Forrás: www.maximanet.hu
 

38 komment

Címkék: winkler róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr572142179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ovit 2010.07.15. 09:31:39

Na ez most mi lenne?

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.15. 09:46:45

@ovit:

Vagy nekrológ, vagy űrhajózási kézikönyv, még mi se döntöttük el, alakítjuk még.

Lyimmi 2010.07.15. 10:20:51

Szegény Karotta annyira sokkot kapott, hogy saját magáról küldött képet. Hiába, mindenkit megrendít egy barát halála.

Conrad 2010.07.15. 11:07:34

Tájékoztatom kommentem olvasóit, hogy a következő sorokban trollkodás nyomai fedezhetők fel, arra érzékenyek csak adrenalin injekció társaságában olvassák!
Ez a poszt egy igénytelen fos. Tudom, hogy nem gyerekjáték tervszerűen viccesnek lenni, éppen ezért javasolnék sok-sok offline gyakorlást. Ez a műfaj csak akkor működik, ha nem érződik rajta az erőlködés. Minden jót, és kevesebb alaptalan önteltséget kívánok! Ui.: amennyiben ez űrhajózási kézikönyv, kritikám tárgytalan.

Hepciás 2010.07.15. 11:41:41

@Conrad:
Szia, trollokat is várunk. Lásd
"Etikai szabályzat Egyben útmutató olvasói posztokhoz" 9. pontját.
Illetve olvasói posztokat, különös tekintettel a remekművekre (ugyanott 10+1) Taníts minket Mester! Miután befutnak a maszterpíszeid, ígérem mi ezentúl a saját förmedvényeinkkel offline maradunk és hátralévő életünket a Te szerkesztésedre fordítjuk.
U.I.: De még mennyire helyénvaló a kritikád űrhajózási kézikönyv esetében is:-)

Sopánka76 2010.07.15. 11:58:31

annyira nem izzadtságszagú, de nem is túl sikerült...

ovit 2010.07.15. 13:11:07

Bocs mindenkitől, de én akkor sem értem. Nekem a szöveg sem vicces.
Most Winkler halálával vicceskednek?

Hepciás 2010.07.15. 14:10:06

@ovit:
Ebben a posztban Winklerrel, másikban máséval, alapszituáció (szinte) az összes posztban. Lásd bal oldalt a blog leírásánál. Ööö, ha nem elég jók a poénjaink, biztos azért van, mert túl intellektuálisak (gyakori szerzői védekezés a gyönguci teljesítményre).
Írhat az olvasó is, lásd "Etikai szabályzat, egyben útmutató az olvasói posztokhoz" szintén balra. Néhány olvasói poszt már megjelent, néhány közlésre vár, küldj te is, ha nekünk tetszik kitesszük. Hátha az lesz a mindenki számára frenetikus.
Nekünk eddigi szerény bloggeri tapasztalatunk az, hogy mindenkinek tetsző poszt nincs. Bármennyire is próbálunk népszerűségre (is) törekvő, (fekete) humoros blogot írni, rájöttünk, minden olvasót nem lehet "leszopni" (a további félreértések elkerülése végett, ezt képletesen értem).

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.15. 14:30:30

@Conrad:

Micsoda finom és igényes leminősítés, csak ezért megérte megírni, köszönöm!

@ovit:

A poszt vicces, és nem azért mondom, mert én írtam, hanem mert átesett a szokásos Indexes jóváhagyási folyamaton. Az elképesztően vicces posztomat (ennél azért sokkal jobb volt) Uj Péter kicsit átírta, és gondolom féltékenységből szarabb poénokat tett bele. Valami hatalmi harc van Winkler és UP között, ennek esett áldozatul néhány jó poén sajnos.

ovit 2010.07.15. 14:42:09

@Hepciás: na így már világos! Leszopni= nem mindekinek lehet a kedvében járni. Értem én:-)

ovit 2010.07.15. 14:43:29

@Korgó Len: Rendben köszönöm a magyarázatokat. Mostmár minden teljesen világos. Már más fényben látom a dolgokat.:-)

Hepciás 2010.07.15. 16:05:13

@ovit: @Korgó Len:
Tisztelt Korgó Len kolléga, mondtam én neked, hogy sikerülni fog! Nem hiába végeztem webkettes tanfolyamot!
Interaktív ügyfélkapcsolat ápolás a kulcsa mindennek!
1. lépés: Írj egy posztot "n" idő alatt
2. lépés: udvariasan válaszolj a kommentelő kérdéseire "n"+"végtelen" idő alatt.
3. és előbb-utóbb lesz egy IGAZI olvasód, akit nem ám trackback-lasszóval kell becserkészni más blogokról.

Kedves ovit! Számítunk rád, a napokban új poszt érkezik, és így tovább, heti 2-3 friss poszt. Végre lesz egy törzsolvasónk, hát ezért kellettek a több mint tízezer oldalletöltéses erős napok:-)

Mastadoc 2010.07.15. 17:43:15

Értem én, hogy villanymotor, de miért Bazsó képe virít ott legfölül?

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.15. 18:07:52

@Mastadoc:

Az egy nagyon kifinomult poén: egyrészt annyira buták vagyunk, hogy összekeverjük, másrészt Ganxta Zoltán is utal rá.

De kínos így magyarázkodni, a relativitáselméletre is rákérdezel, ha nem érted?

Z o z ó 2010.07.15. 23:31:37

még mindig nem értem mi a vicces ebben.Ha azt raknátok ki hogy megjavult az indavideo na az vicces lenne...

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.16. 00:07:30

@Z o z ó:

Semmi probléma, csak fogadd el, hogy te az alacsonyabbrendűek közé tartozol, akiknek a Sas Józsi a csúcs.

Kuraudo 2010.07.16. 12:59:17

Szánalmas és undorító. Legalább kezdenétek azzal, hogy "[FAKE]" hogy a trackbackekben is lehessen látni, hogy gusztustalan kamu.

Hepciás 2010.07.16. 14:05:46

@Kuraudo:
Köszönjük a tanácsot, egyelőre nem tervezünk stratégia váltást. minderről bővebben lásd bal oldalt a tájékoztatót, illetve az etikai szabályzatunkat. Kérlek értesíts minket, ha blogolni kezdesz, hogy a tiédhez hasonló stílusban adhassunk neked tanácsot.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2010.07.17. 08:42:09

Nem tűnik kifejezetten viccesnek a blog...

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.17. 11:44:59

@KuKori:

Igen, részben szépirodalmi, részben száraz műszaki és részben sportblog. Nem akartuk kifejezetten viccesnek csinálni.

Bandi a hegyről 2010.07.17. 12:12:26

Akinek a halálhírét keltik, örökké él!
Nekem akkor sem tetszik ez,még viccből sem. Ha anyátok vagy gyermeketek halálával viccelődnének, ráadásul úgy, hogy az első sorokból nem derül ki, hogy vicc - mit éreznél kedves készítő? Ja, hogy minden alkalmat meg kell ragadni, hogy pénzt keress és a cél szentesíti az eszközt? Szánalmas...

Suttora 2010.07.18. 20:32:12

Azért a képet le kellene legalább cserélni... Ez ugyanis nem a Winkler

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.18. 21:34:40

@Bandi a hegyről: @Suttora:

Az egyiknek az a baja, hogy nem derül ki az első szóból, hogy fake, a másiknak, hogy az első szó előtti képből már kiderül.

Majd ha meglesz a konszenzus, tárgyalok veletek, addig gondolkozzatok, hogy mi is a baj, mert nem követlek benneteket.

Tommi 2010.07.19. 19:48:30

De könyörgöm, Karotta képét cseréljétek már le. Ha már egyszer poénból írtok halálhíreket.

iTink 2010.07.19. 20:45:35

Ez a Bazsó milyen szép Winkler lenne...

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.20. 14:11:20

@Tommi:

Két matchboxért cserébe lecseréljük a képet.

@iTink:

Ugye? Most már le se cserélnénk Tommi matchboxáért se.

June Carter 2010.07.21. 10:34:08

Ki az a barom aki ilyeneket ír. Ő nem is Winkler Róbert!

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.21. 16:40:16

@June Carter:

Hanem kicsoda?

Azt hiszem, be kell vezetni egy korlátozást a Nekrológon, 100-as IQ alatt nem lehet olvasni.

Vipera01 2010.07.21. 17:07:02

A képen Bazsó Gábor van, és nem Winkler Róbert!

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.21. 17:16:59

@Vipera01:

Te vagy a hatodik, aki ezzel jön. A betűket is nézed, vagy csak a képeket?

Hepciás 2010.07.21. 18:03:37

@Korgó Len:
Örülj neki, hogy ezzel a frappáns képcserével ilyen sok kommentelésre bírtad a T. olvasóinkat. Így utólag már bánom, hogy a Modor Tibi alatt a traktort nem cseréltem le mondjuk egy Zetorra,. Istenem, hány para..., akarom mondani földműves írna!:-)

Naki vagyok kerdojel 2010.07.24. 23:16:47

Beszarás jó a poszt. 5 percig röhögtem.
Nekem fel sem tűnt a kép, azt hittem, valami korai fénykép Winklerről. De így, hogy mondtátok, én is észrevettem, s így csak még jobb a poén.

Gratula.

akos696 · www.focusauto.hu 2010.07.30. 07:18:26

Gyerekek, ez kurva szar... :(

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.30. 10:02:21

@akos696:

Biztos izgalmasabb lenne, ha két kuplung meg egy porlasztó szerepelne benne némi olajjal, de hát ez nem autósblog.
süti beállítások módosítása