Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT HAGYÓ MIKLÓS - ÁLHALÁLHÍR

2010.08.24. 11:34 Hepciás

 

Kurvákkal végeztette ki magát a bukott budapesti főpolgármester-helyettes


A milliárdos korrupciós vádak miatt börtönbe került egykori MSZP-s országgyűlési képviselő előzetes letartóztatását néhány hete szüntették meg. Mint a tragikus eseményt követően kiszivárgott, a bíróság helyt adott Hagyó Miklós (†43) kérelmének, hogy egészségügyi okokból szabadlábon védekezhessen, azonban erről a hatósági intézkedésről szigorú hírzárlatot rendelek el. Pár nappal szabadulása után felbérelt két prostituáltat, hogy segítsenek neki “egy kis fojtogatós szexjátékban”, de a gyanútlan nők asszisztálásával végül öngyilkosságot követett el.
Hagyó a nőknek végig azt színlelte, hogy csak “kivégzőset játszanak”, de közben valóban felakasztotta magát egy fára.


Azt hazudta, biztonságos


Hagyó a prostituáltakkal a Csillebérci Úttörővasút végállomása közelében, egy erdei tisztáson találkozott. Amikor a nők odaértek, a politikus már hurokkal a fején állt egy kis sámlin egy faág alatt. A tisztaságmániás Hagyó a sámlira, hogy azt cipőjével ne koszolja össze, egy Nokia katalógust tett.  A két prostituáltnak azt mondta, hogy a hurok egy ilyen szexuális játékok esetén használt biztonsági hámhoz csatlakozik, de mint később kiderült, nem is viselt semmi ilyesmit. Azonban a két örömlány egybehangzó vallomása alapján bizonyítást nyert, hogy Hagyó részletesen tájékoztatta őket a biztonsági hámról. Megnyugtatta őket, hogy az ő terjedelmes testsúlyát is elbírja a svájci, speciális acélhuzallal megerősített szerkezet, amit még egy általa levezényelt BKV-s közbeszerzési eljárás során szerzett be.
A nők később a kihallgatáson azt vallották, Hagyótól azt a feladatot kapták, játsszák el, hogy ők a hóhérai, majd alig egy percre hagyták magára, és mikor visszajöttek, látták, hogy a férfi kirúgta maga alól a sámlit és valóban megfulladt. A két prostituált mindent megtett a férfi újjáélesztésére, ami a helyszínen lehetséges volt - egyikük mesterséges lélegeztetést is alkalmazott [Hagyónak!, B+, ehhez tényleg útszéli K-hoz illően edzett, duplagyomor kell. – a Szerk] -, de nem sikerült megmenteniük. Egy rendőrségi forrás a Nekrológ Blognak úgy fogalmazott: “A lányok szerint felhasználta őket, hogy segítsenek neki az öngyilkosságában, anélkül, hogy tisztában lettek volna vele, mit tesznek. Szóval ez így egyfajta ‘prostik általi halál’ volt” - célzott az informátor az akasztásos kivégzéseknél használatos “kötél általi halál” definícióra.
Hagyó nem először rendelt már prostikat szado-mazo játékokhoz. Korábban, míg karrierje csúcsán állt Budapest kvázi szuper főpolgármester-helyetteseként, egy erre szakosodott rendezvényszervező iroda a nap 0-24 órájában külön stábbal állt a rendelkezésére, hogy kifogástalanul kielégíthessék a közügyek önfeláldozó gyakorlása során időnként feltöltődésre vágyó közszolga ilyen jellegű igényeit.


Sms-ben rendelte meg kivégzőit


“Pár nappal a halála előtt öt-hat lányt kért az erdőbe, akiknek durván kellett viselkedniük vele. A lányok úgy gondolták, ez igazán könnyű pénz egy kis ártatlan játszadozásért. Aztán újra jelentkezett az ügynökségnél, most két nőt kért sms-ben Csillebércre. Az sms-ben azt írta, ‘azt akarom, hogy játsszák el, hogy ők a hóhéraim, akik ki fognak végezni’. Azt akarta, hogy a lányok mocskolódjanak vele, nevezzék utolsó szemétnek, aki megérdemli, hogy megdögöljön. A prostituáltak testes kliensük eme szokatlan kívánságát megismerve, nem voltak hajlandók pénzt elfogadni szolgáltatásukért. „Számunkra legalább akkora örömöt okozott, hogy ócsárolhattuk, mint amennyire mindezt ő tartotta élvezetesnek. De ezen nincs mit ragozni, gondolom több millió honfitársam hasonlóan cselekedett volna.” Vallotta az egyik prostituált. Hagyó a lányoknak azt is jelezte, hogy hurok lesz a nyakán és felköti magát, de állította, hogy biztonsági hámot fog használni. Amikor a lányok odaértek, már ott állt, nyakában a kötéllel és zokogott; az egyikük lecsókolta a könnyeit. Amikor végül a lányok nevetgélve elsétáltak, a néhai székesfővárosi alpolgármester még mindig a sámlin állt. Aztán visszatértek, és látták, hogy ott lóg és kék a szája” - írta le a történteket a Nekrológ Blognak a nők vallomása alapján a rendőrségi forrás.

Vona Gábor olvasói poszt szerzőjének módszerét vettük át az alábbi Index cikk kollázs technikás átdolgozásával:

http://index.hu/24ora?tol=2009-08-18&ig=2010-08-18&s=kurv%C3%A1kkal

Minek dolgozzuk halálra magunkat, ha a Pulitzer-esélyes kiváló Index újságírók ilyen remek nyersanyagot szolgáltatnak? Ráadásul e módszert etikai szabályzatunk sem tiltja.

ÉLETRAJZI ADATOK

Hagyó Miklós (Jászberény, 1967. július 20.) magyar politikus, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) tagja, Budapest volt főpolgármester-helyettese, országgyűlési képviselő 2002-2010 között.

Hagyó 1985-ben érettségizett, majd 1989-ben a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen szerzett főiskolai diplomát, ezt követően több nemzetközi kereskedelmi cégnél dolgozott.

1998 óta a Magyar Szocialista Párt tagja, jelenleg a budapesti XII. kerületi szervezet elnöke, az MSZP Országos Karitatív tagozatának ügyvezető elnöke, az Országos Választmány tagja.

A 2002-es országgyűlési választáson az MSZP országos listájáról jutott be az Országgyűlésbe, ahol a környezetvédelmi és külügyi állandó bizottságokban tevékenykedett. 2006-ban az MSZP budapesti listájának 12. helyen szerepelt, ekkor innen szerezte újabb képviselői mandátumát.

A 2006-os helyi önkormányzati választásokon az MSZP fővárosi listájáról 6. helyen került be a Fővárosi Önkormányzatba, ahol az MSZP-SZDSZkoalícióDemszky Gáborfőpolgármester egyik helyettesének választotta, ő volt a szocialisták erős embere.

Részben Hagyó feladata volt – az SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imrével együttesen – a BKV felügyelete. Kettőjük előterjesztése alapján nevezték ki pályáztatás nélkül a cég vezérigazgatójává Antal Attilát, aki azonban 2008 márciusában egy autóbusz-beszerzés körüli botrány után távozni kényszerült. Ekkor úgy tűnt, Hagyó esélyes arra, hogy 2010-ben az MSZP őt indítsa a párt főpolgármester-jelöltjeént, ám az új BKV-vezérigazgatóval, Kocsis Istvánnal hamar hatalmi harcba keveredett.[1]

2009 nyarán kirobbant a túlzott végkielégítési és a korábbi, a cég számára aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat. Mindez oda vezetett, hogy az MSZP budapesti elnöksége felkérte Hagyót és Horváth Csabát, hogy november 20-áig mondjanak le főpolgármester-helyettesi tisztségükről,[2] és a koalíciót is felmondták.

2010-ben tovább folytatódtak a botrányok. Volt szóvivőjét azzal gyanúsította meg rendőrség, hogy úgy vett föl 24 millió forintot a BKV-tól, hogy nem végzett érdemi munkát.[3] Ekkor terjedt el a Nokia-doboz kifejezés is, mivel Hagyónak állítólag egy Nokiás dobozban adták át a korrupciós pénzeket. Antal Attila letartóztatása[4] után, 2010 februárjában az MSZP budapesti elnöksége kérésére lemondott fővárosi közgyűlési mandátumáról, visszalépett budapesti listás helyéről és az egyéni képviselőjelöltségtől is.[5] 2010 márciusában a gyanúsítottként kihallgatott Balogh Zsolt, a BKV egykori megbízott vezérigazgatója a nyilvánosság elé tárt vallomásában és sajtónyilatkozatokban korrupcióval vádolta meg.[6] Ezután MSZP-s párttagságát is felfüggesztette és a XII. kerületi szocialista alapszervezet elnöki pozíciójáról is lemondott.[7]

Pártja a 2010-es országgyűlési választásokon Katona Tamást indította helyette az egyéni választókerületében[8]. Mivel mandátumot nem szerzett, ezért mentelmi jogának lejárta után a rendőrség azonnal őrizetbe vette 2010. május 14-én.

Forrás: Wikipedia

 


 

Szólj hozzá!

Címkék: hagyó miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr912230022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása