Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT VONA GÁBOR - OLVASÓI; 18+ - ÁLHALÁLHÍR

2010.07.01. 07:24 Hepciás

OLVASÓI ROVAT

Egy neve elhallgatását kérő népszerű politikai blog (és lehet, hogy furcsa (vagy talán nem is az) nem baloldali) szerzője küldte az alábbi, ebből a cikkből kollázs technikával készített, (forrás) kiváló posztot. Köszönjük. A többi vendégkommentet alapvetően azért nem raktuk eddig ki, mert még nem tudtunk rájuk időt szakítani. Továbbra is várunk írásokat a nekrolog.blog_kukac_gmail.com e-mailre, ha lesz egy kis időnk, leírjuk a vendégposztos "etikai alapelveket".

Üdvözlettel:

Korgó Len és Hepciás, a Nekrológ Blog szerkesztősége

 

Vona  Gábor belehalt a túl jól sikerült szado-mazo szexbe

 
Dominák hívták ki a belga mentőket a Jobbik Magyarország Mozgalom elnökéhez, Vona Gábor országgyűlési képviselőhöz kedden délután, miután a férfi a velük való szórakozás után összeesett a fürdőszobában. A 32 éves családos férfi halálát feltehetően fulladás okozta, amit az aktus elnyújtása érdekében alkalmazott kéjgáz idézhetett elő. Pogácsásné, a Vona család szóvivője, aki egyben a hajdúböszörményi Jobbik alapszervezet oszlopos tagja, hivatalos nyilatkozatban állítja,hogy Vona Gábor a szállodai szobájában, álmában hunyt el.

Vona Gábor Brüsszelbe hivatalosan a Jobbik Európai Parlamenti képviselőinek a meghívására érkezett. Egyikükkel kétségkívül szoros, ha nem éppen túl szoros, de munkakapcsolatnak nem igazán nevezhető kapcsolatot alakított ki. A férfihoz kedden délután hívta a mentőket az M.K.-ként azonosított, de inkább csak művésznevén: Krisztina Úrnőként, illetve egyes rajongói által Náci Barbieként  is ismert domina, miután  kliense összeesett zuhanyzás közben.

Az egyik legkeményebb dominát fogta ki

Az első lapértesülések szerint a férfi halálát fulladás okozta, amit a szado-mazo aktus során belélegzett kéjgáz idézhetett elő. A kéjgázként, illetve nevetőgázként ismert dinitrogén-oxidot narkotikus és érzéstelenítő hatása miatt gyakran használják a szado-mazo játékok során - így tett az Európa egyik legperverzebb dominájaként számon tartott 47 éves Krisztina Úrnő is, aki 28 éves asszisztensével, Csanáddal , illetve a  switch Andrással együtt szexuális szolgáltatásokat nyújtott Vonának. A belga ügyészek az egyik vezető helyi lapnak, a  Telegraphnak nyilatkozva elmondták, a rendőrség a helyszínre érkezés után letartóztatta a dominát és segédeit, akiket testi sértéssel, tettlegességgel, valamint gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítanak. Domina Krisztina európai parlamenti képviselői mentességére hivatkozott, de a tettenérésre tekintettel mindez a brüsszeli zsarukat ugyanúgy nem hatotta meg, mint korábban a budapesti parkoló őröket.

 Információk szerint a 47 éves domina egyébként közismert jelensége mind a magyar, mind a belga bondage-életnek, ezért a belga sajtó feltételezi, hogy a szado-mazo szexet kedvelő Vona az egyik pártrendezvényen ismerkedett meg a nővel, aki később a halálát okozhatta egy eldugott, belgiumi villában. Hogy Krisztina milyen mértékben kínozta a férfit, egyelőre nem lehet tudni, sejteni viszont igen. Nevük elhallgatását kérő pártaktivisták ugyanis részletesen beszámoltak a belga rendőrségnek a munkamódszereiről, amit a Nekrológ Blog szerkesztőségének a szakmai karriere kockáztatásával juttatott el egy önfeláldozó, a nyilvánosság erejében bízó belga kisrendőr. „Egy kreatív művész, perverz szadista vagyok” – írja saját magáról kiadott  zártkörűen terjesztett, titkos jellemzésében Domina Krisztina, és hozzáteszi, a legkeményebb dominák közül való, vállalja a „kötözéses szexet,  megalázást, az oktatást és a ruhacserét”, valamint arról is tájékoztat, hogy együttlétei egy órától akár három napig is tarthatnak: amit az ügyfél megkíván.

A 47 éves nő 2008-ban  rendezkedett be Sint-Job-in-'t-Goorban, Brüsszel egyik előkelő elővárosában, ahol külön stúdióban fogadta a vendégeit. „Ez egy csendes utca volt, ahol családok éltek. Az ideérkezése után hirtelen drága autók jelentek meg, több külföldi, zömében szlovák és liechtensteini, elvétve magyar rendszámú. Akkor telt be a pohár, amikor a kertjében is tartott ilyen szadomazo szeánszokat: „a négyéves lányom olyasmiket látott, amiket sohasem lett volna szabad. Ráadásul ez a nő férjezett. Igaz a férj nem lakott itt, csak elvétve látogatta a feleségét. Mondjuk amilyen feje van a pasasnak, mint valami E.T és teknősbéka keverékének, nem is csoda, hogy ilyen perverz a neje.” – nyilatkozta a lapnak egy, a nevét nem vállaló szomszéd.

Bár a Nekrológ információi szerint a hatóságok már tájékoztatták a haláleset körülményeiről Vona Gábor családját, az általuk kiadott hivatalos közlemény másra enged következtetni. Pogácsásné családi szóvivő ugyanis váltig kitart amellett, hogy Vona Gábor álmában, természetes halállal hunyt el szállodai szobájában.

 

 

 

19 komment

Címkék: vona gabor

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr802118744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moncayo 2010.07.01. 11:37:39

Anyádról is megírtad már a nekrológját?

bozoa 2010.07.01. 11:57:10

Szerinted vicces az írásod, netán értéket teremtettél? Mert szerintem ennyi intelligenciával kár volt megtanulnod írni-olvasni.

Hepciás 2010.07.01. 12:17:58

@bozoa:
Mint a poszt ismertetőjében szerepel, egy meglévő cikket alakított át a szerző, konkrétan ezt:
velvet.hu/sztori/2010/06/26/belehalt_a_tul_jol_sikerult_szado-mazo_szexbe_a_turaauto-csapat_tulajdonosa/

Csak a "forrás" linkre kellett volna ráklikkelned.

Mint a címben is szerepel, olvasói írás (ej-ej, szövegértés). Meglepődnél, ha tudnád, hogy kinek az intelligenciáját kérdőjelezed meg.

Dr Kangörény 2010.07.01. 12:20:18

Hogy' lehet ezt a szent embert így megcsúfolni?
Gyalázni csak jobboldalról szabad, és csak nem jobboldalit.

ivrilider 2010.07.01. 12:47:45

Ebben csak a vége lett jó, a balós...

moncayo 2010.07.01. 12:54:11

@Hepciás: Kiváncsivál tettél! Vajon ki lehet ez a paraszt?
(Félreértés ne essék, nem a célszemély miatt mondom, az itt abszolút mellékes, teszek az összes pártra). Ha a mamád neve lenne ott, akkor is ez lenne a véleményem.

Hepciás 2010.07.01. 13:12:19

@moncayo:
Ízlések és pofonok, ha nekem nem tetszene, akkor nyilván nem posztolom ki.
Egyébként mint fentebb írtam, egy valós cikket ollózott át az illető.
Azt pedig gondolom megérted, hogy nem fedem fel a szerzőt, hiszen ezt kérte. Ez ügyben privibe sincs értelme írnod, se neked, se másnak.

horesz 2010.07.01. 15:54:58

ez eem vicces. szánalmas.

SteveJobs · http://16bit.blog.hu 2010.07.01. 17:15:26

Na ebből per lesz barátom.. :DD

B.Zalan 2010.07.01. 17:22:21

@SteveJobs:
Ja, a szomszéd perli a kertben orgiázó csapatot.
"drága autók jelentek meg, több külföldi, zömében szlovák és liechtensteini, elvétve magyar rendszámú."
LoL!

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.07.02. 19:37:18

vonagabor.hu/%C3%A9rdekess%C3%A9gek

Kedvenc zenék: Depeche Mode, Nirvana?
A deviáns köcsögje! Master And Servant, mi? Hát most megszopta.
Akinek meg a kedvenc autója a BMW, az európai ember nem lehet.

gpetersz 2010.08.17. 14:38:00

Ez szar volt. Egy félmosolyig nem jutottam, de nem azért mert Vona hívő vagyok, hanem mert UNALMAS.

canissa · http://www.canissa.com 2010.08.17. 19:25:42

@Hepciás: És erről a cikkről neki egyből Vona Gábor jutott az eszébe. Értem.

Szánalmas.

Hepciás 2010.08.17. 20:46:34

@gpetersz:
Lehet, hogy tudat alatt mégis befolyásolt, hogy Vona hívő vagy? Passz, ez már a humor mélylélektani bugyraiba tartozik. Kevés vagyok én ehhez.

@canissa:
Hogy hanyadszorra jutott neki Vona eszébe, nem tudom, viszont ennek az újságírónak is ez a poszt jött be leginkább:
www.nana.hu/sztarok/pletyka/tragedia-elhunyt-fabry-sandor-hajdu-peter-es-gyurcsany-ferenc-102532.html

ízlések és pofonok. Küldjetek ti is olvasóit, hátha a tiétek lesz a tuti. Ma is befutott egy a Jobbiktól a létező legmesszebbről, előbb-utóbb leközöljük.

Üdv fiúk/lányok és további kellemes kommentelést.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.09.09. 21:24:01

ha egyedi lenne... de így, hogy átirat.... ehhez nem kell ész... de még humorérzék sem

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.09.10. 19:34:16

@Conv:

Érdekes, nekem is ez jut eszembe Vona Gáborról.
süti beállítások módosítása