Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT OSAMA BIN LADEN - OLVASÓI - ÁLHALÁLHÍR

2010.07.01. 13:18 Hepciás

 

 

Végre egy 100% közlésre alkalmas olvasói poszt, ráadásul névvel-címmel-blogajánlással. Annak különösen örülünk, hogy egy fényes humorista karrier előtt álló, vérprofi tollforgató küldött nekünk posztot. A kikvogymuk.blog.hu szerzője,  Maruzski Balázs, aki a Plázacica 2300-ban c. szkeccsjeletével a Magyar Rádió szkeccspályázatán is közönségdíj esélyes. ITT TUDTOK RÁ SZAVAZNI csak hajrá, mert ma éjfélkor zárul az urna (na nem olyan urna)

Szocio Pata nickű bloggertársunk pusztán a poszt vázát küldte meg, az összes ütős poént beleértve, a végső formát én hepciáskodtam össze. Ha valami stilisztikailag nem OK, akkor engem illet a fika, Szocio Pata, mint civilben  hivatásos dramaturg, nyilván  ilyen bakikat nem követne el.l

Remélem a példa ragadóssá válik, és még több MINŐSÉGI olv. posztot kapunk a nekrolog.blog_kukac­_gmail.com e-mail-re. 

 

 

 

Budapesten, egy a MÁV Kórházhoz tartozó svábhegyi szanatóriumban elhunyt Osama Bin Laden (†53). A krónikus veseelégtelenségben szenvedő terrorista vezér több mint hatvan hónapot tartózkodott az intézményben és rendszeresen kapott dialízises kezelést. A világszerte üldözött terrorista holttestét egy CIA rutin patológiai ellenőrzés fedte fel.

A budapesti egészségügyi intézményt a gigaszenzáció kiszivárgása óta a CNN, a BBC.  az Al-Jazeera és a világ minden tájáról még tömérdek más tévétársaság tudósítói árasztották el.

A New-yorki ikertornyok elleni merénylet kitervelőjeként számon tartott terroristavezér a kórlapja és a társadalombiztosítási nyilvántartási adatai alapján, mint özv. Kőszegi Béláné szül. Sági Nóra, hetvenhárom éves nyugdíjas pedagógus szerepelt a nyilvántartásban.

A vizsgálat során kiderült, hogy az ápolónőkkel és az orvosokkal két, az elhunythoz hasonlóan szintén szakállas, magyarul gyengén beszélő fiatalember tartotta a kapcsolatot, akik egyben rendszeresen látogatták az ál özv. Kőszegi Béláné Sági Nórát.

- A fiatalemberek mindig udvariasak voltak. A hölgy dolgozóknak virággal, bonbonnal kedveskedtek, az orvosoknak pedig apró, népművészeti ajándékokkal, és nem utolsósorban hálájuk kifejezéseként soha sem feledkeztek meg a vastagon kibélelt borítékoknak a fehér köpenyzsebekbe történő diszkrét becsúszatásáról. – derült ki a kihallgatások során.

A Jane’s Defence Weekly, nemzetközileg a legtöbbre tartott, patinás biztonságpolitikai hetilap publicistái a magyar társadalombiztosítási visszaélésekből származó globális biztonságpolitikai kockázatot közvetlenül az Észak-koreai atomrakéta fenyegetés mögé sorolták. A Magyar TB visszaélések ezzel megelőzték az iráni urándúsítást, az izlandi vulkánok fokozott aktivitását és a szomáliai kalóztevékenységet.

Az eset miatt a síkideg Barack Obama elnök Washingtonban zárt ajtók mögött, legszűkebb munkatársait egyik cigarettáról a másikra gyújtva, Hitler-videókat űberelően őrjöngve osztotta ki:

- Faszom bazmeg! Tűvé tettük az egész kibaszott pakisztáni törzsi területi barlangrendszert, erre a pali egy NATO ország fővárosának egy flancos szanatóriumában dekkolt.  Ki mindenki lehet még ott? Ratko Mladić a Honvéd Kórház VIP részlegében? Jimmy Hoffa meg tán 1975 óta Budakeszi tüdőszanatóriumban ejtőzik?

Sajnos hazánk több ország médiumaiban, így a szomszédos Szlovákiában is élcelődések központjává vált a kínos affér miatt.

- Hát persze, hogy a magyaroknál bújkált, hol másutt? Ezek ilyen terroristákat üdültetők, mindig is olyanok voltak. Carlos is náluk élvezkedett. -  hangzott el a szlovák állami televízió egyik politikai talk-showjában.

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatok villámgyors, drákói szigorú intézkedések foganatosításával próbálják menteni a mundér maradék becsületét. Mint a nyomozás kiderítette az (igazi) özv. Kőszegi Béláné Sági Nóra is veseelégtelenségben szenvedett, azonban már 1991-ben elhunyt. Utolsó munkahelyéről, egy budapesti XVIII. kerületi általános iskolából korkedvezménnyel, 1987-ben vonult nyugdíjba. Még élő hozzátartozóit, valamint az iskola jelenlegi pedagógus állományát és a diákjait egy, a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelem apropóján érthetően meg nem nevezett, harmadik állam titkos támaszpontjára szállították, ahol a legkorszerűbb módszereket alkalmazva hallgatják ki őket.     

 

ÉLETRAJZI ADATOK:

 

Oszáma bin Láden, teljes nevén Oszáma bin Mohammed bin Avad bin Láden (arab betűkkel: أسامة بن محمد بن عوض بن لادن‎; született: 1957. március 10.) szaúd-arábiai militáns iszlamista, az al-Káida terorrszervezet egyik feltételezett alapítója. Neve klasszikus vokalizáció alapján Uszáma ibn Ládin (tudományosan Usāma ibn Lādin) lenne, de gyakran találkozni félig vagy nem magyarosított névalakjaival is (pl. Osama bin Laden és Oszama bin Laden).

1996-ban és 1998-ban fetváiban felszólította a muzulmánokat, hogy addig öljenek meg Amerikai Egyesült Államok-beli és a vele szövetséges országokból származó civileket és katonákat, amíg azok vissza nem vonják támogatásukat Izraeltől és ki nem vonulnak az általuk megszállt iszlám országokból.

Feltételezik, hogy 1998-ban részt vett Dar es-Salaamban (Tanzánia) és Nairobiban (Kenya) az amerikai követség felrobbantásában. Szerepel az FBI 10 legkeresettebb bűnözőt tartalmazó listáján (Ten Most Wanted Fugitives).

Igazán ismertté a 2001. szeptember 11-i terrortámadások tették, azzal, hogy vállalta értük a felelősséget. Ekkor már ő is volt az első számú gyanúsított az 1999-es nairobi robbantások, és az azok megtorlásának szánt szudáni amerikai bombázások után, amikor neve először került a média figyelmébe a Clinton-Albright adminisztráció idején, amikor nevét a bombázások után Madeleine Albright külügyminiszter közölte sajtótájékoztatóján. A beismerés leegyszerűsítette az ügy megoldását, illetve a megoldás világszerte való belátását.

Forrás: Wikipedia

 

 

 

7 komment

Címkék: osama bin laden

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr492116446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.Zalan 2010.07.01. 17:27:20

"és nem utolsósorban hálájuk kifejezéseként soha sem feledkeztek meg a vastagon kibélelt borítékoknak a fehér köpenyzsebekbe történő diszkrét becsúszatásáról."
akkor jól megtömték a borítékot, mert ha feldobják akkor még többet kaszálnak a fejpénzen. Hacsak a két fiatal szakállas nem mondta udvariasan, hogy akkor robban a kórház. A magyar TB miatt tombolva cigiző Obama megaLoL!

cerbona1 2010.07.23. 20:44:23

xD 1000 sry h elmondom de sztem ugyse olvassa senki na de híres vagy a Fókuszban leadták h milyen hülyeségeket irsz grat!

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.07.25. 15:26:16

@cerbona1:

Köszönjük. Elképesztő sokat ér nekünk névtelenül a hírnév.

A nép fia 2010.08.16. 14:48:27

Ennyi hülyeséget összehordani!

De legalább vicces helyenként.

Grat! :-D

Hepciás 2010.08.17. 10:02:32

@A nép fia:
Ahh, kössz a szerző nevében.
Külön megkértük rá, hogy túl sok poént azért ne rakjon bele, nehogy az olvasók halálra röhögjék magukat. :-)
süti beállítások módosítása