Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT SIXX! ANYÁDAT IS NYUGGENREK HÍVOD? - ÁLHALÁLHÍR

2010.08.19. 07:30 Hepciás

 

Az idült internettfüggő, hírhedten mocskolódó troll nem tudta abbahagyni a kommentekbe foglalt tömény gyalázkodást, még annak ellenére sem, hogy vércukorszintje vészesen leesett, majd inzulinos kezelésre szoruló cukorbetegségének elhanyagolása következtében hunyt el. Íme a teljesség igénye nélkül egy válogatás azokból a kommentekből, amelyeket az elmúlt három hónap alatt írt:


Bocs öcsi, nem tudtam, hogy téged egy ócska kurva nevelt és azt sem tudod, ki az apád... Így már érthető a szocializációs szinted.”

„Ez nem vicclap, ez egy fosadék. Anyád halálán viccelődj te kis tetű, az legalább megérdemelné!” 

„Valaki emberként említette a poszt elkövetőjét. Ezt az emberiség nevében kikérem magamnak!” 

„hű vagy a nikkedhez te baromarcú! Ha nem a szigeten innád seggrészegre a kábítószertől amúgyis elhülyült fejedet és esetleg kilátnál abból a feketelyukból ami a koponyádban van, akkor felfognád, hogy a szórakozáshoz való jogodnál lényegesen előbbrevaló néhánytízezer ember nyugodt pihenése.”

„Tudod, ha nem lennének ott magadfajta antiszociális seggfejek, akkor max. a környékbeliek panaszkodnának a sok merevrészeg és narkós patkányra. Sajnos úgy tűnik, az összes felelős a te szellemi szinteden áll.” 

„én meg kívánom neked, hogy olyan sebész műtse anyádat, aki miattatok nem tudott aludni egy héten át!” 

„Seggfej vagy kedves szerző, de erről nem te tehetsz. Sokkal inkább az a két emlős aki kufircolt egy nagyot annak érdekében, hogy a sejtjeikből valami emberszerű képződmény keletkezzen.” 

Egyébként csak úgy halkan jegyezném meg, te kretén, baromarcú faszkalap, hogy egyáltalán nem a nyugdíjasok panaszkodnak a zaj miatt. Faszkivan a magadfajta, nyugdíjasgyűlölő tetvekkel.” 

„én egy darab puncit sem találok az első találatként kapott lapon. Lehet, hogy mégis a keresgélőben van a hiba és nem (az egyébként ritka szar, gusztustalan, pénzhajhász, adatrabló) gúgliban?” 

„Remélem, anyádon is hasonlóképp fogsz "viccelődni", ha már elkapartad.” 

„Látom, a poszt szerzőjét is elhagyta a hímringyója. Szerintem kérd meg a rendőr lovát, az seggbekúr helyette! :D"

„Tudnék cifrábbat is, de csak annyit: anyádnak is hasonló jókat, amiért egy ilyen mérhetetlenül nagy seggfejet nevelt piciny gyermekéből.”

„a blog gazdájának koponyájában agy helyett híg libafos lehet.”

„aki ezt írta neked, az egy idióta volt. Esetleg valami pedofil pap nevelte az illetőt. Ettől függetlenül bocs, de ez a blog egy nagy rakás trágya... lenne, de mint tudjuk, a trágya értékes anyag.”

„sőt, mi több, a kurva édesanyádról sem beszéltünk.”

 

Egy trollhalálról az Indexben

Részletek sixx, Szily László és Uj Péter beszélgetéséből.

Sixx: Hál’ istennek, hogy végre emberesen megszopatták ezt a barom trollt.

Uj Péter: Mi van bazdmeg?  Kiposztolják róla, hogy cukorbeteg!? Mi a picsát csinálnak ezek a kibaszott, szar hanyag, felelőtlen trehány bloggerek?  Aztán meg a Szalai Annamária majd engem basz meg. Személyiségi jogok, meg ilyesmi, a kurva kibaszott életbe.

Sixx: Személyiség jogok? Nem mondod, nézd meg följebb, hogy mi mindent írt össze ez a frusztrált-személyiségzavaros-kisebbrendűségi komplexusos-gyökér-szar troll. Ráadásul az én nickemmel fikáskodik. Amikor meg kibasszuk, akkor mi a renickje? "Kurvaanyád!" Csak így, nemes egyszerűséggel, udvariasan barátkozós. Mintha szegény Biszku Béla bácsi jóhíre miatt aggódnál.

Uj Péter: Pont leszarom, de akkor se rakjuk ki senkiről, hogy cukorbeteg, az ilyesmi különösen védett adat, vagy mi a faszom, a múltkor magyarázta a Bodi, mert engem basznak meg.

Sixx: Állítsd már le magad! Ő maga kommentelte, hogy cukorbeteg. Meg, különben se posztolta ki senki  a nevét, címét, TB számát. Ennyi. Amúgy meg semmi bajom a cukorbetegekkel, anyám is az, én is lehetek, amilyen keveset mozgok, csak itt rohadok benn, most mond már, hogy nézek ki ezekkel a tetkóimmal? Mint valami vén hülye, Harley Davidson találkozós, nyakig a lakáshitelében fuldokló, kapuzárási pánik előtti kishivatalnok? Te könnyen pofázol baszod, nem veled gizdáskodnak. Meg amúgy is, pénzed már, mint a pelyva. Pecázgatsz, bossziskodsz, bohóckodsz..  

Uj Péter: Hogy is mondtad az előbb? Ez a troll egy frusztrált-személyiségzavaros-kisebbrendűségi komplexusos-gyökér? Mi van faszikám? Szálka, gerenda effektus? Na várj kérdezzük meg a minisztert. Mi  a faszom ez az egész Nekrológ blog? Nem lesz ebből gáz?

Szily: Morbid vicclap, elég ügyesek. Pörgetik a látogatókat, pedig senki se tolja őket az Indexből. Cikkeztek róluk, meg a Fókusz is lehozta. Meg elég profin promózzák magukat trackbackekkel.

Uj Péter: Trackback? Az mi?

Szily: Ilyen blogos dolog. Tényleg érdekel?

Uj Péter: Érdekli a faszom. Te milyen volt a múltkori pisztrángozásotok?

A továbbiakban kizárólag horgászélményekről szólt az eszmecsere.

Szolgálati közlemény:

A fenti beszélgetés nem valós. Természetesen az Index főszerkesztője és újságírói soha sem használnak ilyen trágár kifejezéseket. Tisztelt olvasóink pusztán egy blogetikai kérdéseket feldolgozó példabeszédet olvashattak.

Vajon erkölcsileg elfogadható-e egy trollt az általa korábban megadott személyes adatát is felhasználva kipellengérezni?

Hasonló, morális kérdésre keressük a választ, mint tették azt elődeink a középkori zsarnokölésre buzdító doktrínák esetében. Bizonyára minden Nekrológ Blog olvasó ismeri  Jean Petit (1360-1411) vagy Jean Boucher (1548-1644) elméleteit, akik szerint nemcsak, hogy megengedett [licitum (Plcr. III.15)], de kifejezetten méltányos és igazságos [aequum et iustum (uo.)], hogy a zsarnokot eltegyék láb alól.

Ti mit gongoltok erről?

 

 

57 komment

Címkék: sixx anyádat is nyuggenrek hívod

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr902230857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EMBEREK! (törölt) 2010.08.19. 10:52:12

Ezt külön szeretném megköszönni a szerkesztőségnek. Annyira példátlanul idióta, hogy szerintem nem is egy ember, hanem egy stáb.

Mikrobi 2010.08.19. 11:06:11

Miért, kitiltottátok?

Mikrobi 2010.08.19. 11:07:09

Azért a szavazás mellett kommentben is megjegyezném, hogy ocsmány dolog a cukorbetegségén élcelődni. Akkor is, ha ő kommentelte be valahová. Nemcsak személyiségi jogok, hanem emberség is van a világon. Egy trollal szemben is!

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2010.08.19. 11:07:36

@EMBEREK!:
Köszönjük szépen, kedves Emberek!
A sok-sok, szenvedést, amit okoztunk szeretnénk valahogy kompenzálni nem csak Önnek, hanem az egész emberiségnek ezzel a szerény kis trollfikázó poszttal.
Úgy látom "barátunk" (illetve a stábjának egy tagja) már leszavazott:-)

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2010.08.19. 11:11:02

@Mikrobi:
Nyilván már fordult vele elő, hogy kitiltották, mondjuk ez annyira meglepő, mint ha Stohl Buci közúti balesetet okozna:-)

Hidd el, a szerkesztőségben is sokat tépelődtünk ezen a kérdésen. Azért is készítünk felmérést.

Való igaz, ocsmány dolog ilyesmit kifigurázni, na de aki így kommentel:
„Bocs öcsi, nem tudtam, hogy téged egy ócska kurva nevelt és azt sem tudod, ki az apád... Így már érthető a szocializációs szinted.”

stb.

Mikrobi 2010.08.19. 11:17:54

Igen, rákerestem a nevére és minden 3. kommentben szidja az anyját valakinek. Minden 5.-ben az apját is. De ezzel még nem válaszoltál a kérdésemre. Szabad egy trollal troll módjára viselkedni? Vagy nem kéne megmutatni, hogy ti pont mások vagytok? Meglep, hogy egyedül Uj Péternek volt ezzel kapcsolatban aggálya (igaz, az is csak jogi).

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2010.08.19. 11:21:07

@Mikrobi:
A válaszunkban nem vagyunk 100%-ban biztosak.
Hajlunk arra, hogy igen, viszont elfogadjuk, hogy ez ellen szóló érveknek is van létjogosultsága. Lásd zsarnokölés, állandóan éjjelente 200 decibellel bulizó szomszéd füle alá fél év szenvedést követően fair-e hajnalban flexelni? stb.
Ezért is szavaztatunk.

Mikrobi 2010.08.19. 11:27:20

Flexelni a bulizó szomszédnak? Minden további nélkül! De a bulizó szomszédnak beszólni, hogy kövér, vagy szemüveges - na az övön aluli. Akkor is, ha előtte való nap ő mondta neked, hogy "egy kövér, szemüveges disznó vagyok".

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2010.08.19. 11:38:19

@Mikrobi:
Van egy szilárd erkölcsi értékrendes, ami szerintem dicséretes. tömören összefoglalva: Nem megyünk le kutyába!
Nem osztom a véleményed, de tiszteletben tartom. Szerintem, ha másképp nem tudod lelérni, hogy észrevegye magát, belefér, hogy "visszaszemüvegesdisznózod"
Pár hónapja láttam egy angol filmet, a címe. Eric.
Egy ötvenes lúzer postást megalázza a nevelt fiát a bűnbandájába beszervezni igyekvő maffiózó. Úgy tudja megfékezni, hogy a hiú gyökeret visszaalázza. A módszer bevált. Amúgy a film másik főszereplője Eric Cantona, aki saját magát alakítja, kifejezetten jól:-)

MickthePick 2010.08.19. 12:18:59

Eh, annyi ilyen kommentelő van, egyrészt itt a legegyszerűbb a beteg frusztrációkat kiélni, másrészt mindenkinek lehet rossz napja, harmadrészt bezárt a lipót.
Üssetek fel egy tetszőleges, lehetőleg politikai témájú blogot, és keressetek rá egy nestrot10 (vagy hasonló, mert általában kitiltják hamar) nickű betegre és kommentjeire. Megéri :D

ladislaus 2010.08.19. 12:33:54

"soha nem hasznalnak ilyen tragar kifejezeseket"
Nem a lofaszt nem!

Frucsasz 2010.08.19. 12:34:34

Hááát... szerintem ő csak trágár, de nem feltétlenül troll. Ugyanis sokszor mondanivalója is van, még ha igazán mocskos módon fejezi is ki azt. Az igazi troll meg csak mocskolódik és provokál.

Másrészt, ha trollnak gondoljátok, akkor tudhatnátok, hogy ezzel csak lovat adtok alá. A trollokat ignorálni kell, nem külön posztot adni nekik, ahol fürödhetnek a 'hírnévben'.

Szóval, kettős hiba.

ladislaus 2010.08.19. 12:34:54

@Mikrobi: mert fel Szalai Annamariaval valo buntetestol :)

ladislaus 2010.08.19. 12:39:17

@MickthePick: hehehehe, nekem is pont ez jutott eszembe!

attila1 (törölt) 2010.08.19. 12:40:16

remélem nem lesz kitiltva sehonnan SIXX!
nagyon jókat tudok rajta szórakozni.
iszonyat vicces betegsége van. (nem a cukorbetegségre gondolok)

Hepciás 2010.08.19. 12:42:11

@Frucsasz, az őzikelány:
Jogos, valahol az is motivált a poszt megírásában, hogy nem egy "tipikus troll" ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni. A kommentjeiből az is kitűnik, hogy cca 10 évet egy nagybanknál, szellemi munkát végezve dolgozott. Mondjuk az se kispálya, hogy úgy ment el, elküldte a JBQA-ba a főnökeit, ami valahol még szimpatikus is.
Viszont ez a "haraggal a világban" mindenkinek anyjáról-apjáról stb ennyire durván módszer eléggé trollá teszi.
de lehet, hogy ő egy a kevés "javítható" trollok közül?
Bízunk benne, hog ymégsem kettős hiba, mint a tűcsereprogram mellett rehabot is felajánló streetworker.-)
@ladislaus:
Klikkelj rá a posztban a szövegre és nézz (na meg főleg hallgass) bele a videoba:-)

Hepciás 2010.08.19. 12:43:28

@ladislaus:
Mi nem tiltjuk ki, nekünk egy projektünkhöz kellenek is a trollok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.19. 13:07:41

@Hepciás:
Trollhadsereget gyűjtötök? Jesszusanyám! Ki lesz a célpont?

Hepciás 2010.08.19. 13:27:06

@neccharisnyás útonálló:
Hosszú, még házon belül is át kell beszélni, de ha megvalósul, ígérem, időben tájékoztatunk:-)

Éjszakai őrség · http://eo.blog.hu 2010.08.19. 13:40:44

OFF
Ha trackback-et küldesz, lécci hivatkozd meg a posztban a miénket, különben nem látjuk értelmét. Thx.

ivrilider 2010.08.19. 14:26:49

Mirkobi beszopta a párbeszédet.

@Frucsasz, az őzikelány: Amúgy legnagyobb részben veled értek egyet. Annyi különbséggel, hogy szerintem nem kettős hiba, hanem félhiba csupán.

A párbeszédben pedig a Szilynek tulajdonított rész sikerült elég jól.

Hepciás 2010.08.19. 14:38:35

@Éjszakai őrség:
Szia, jogos és elnézést. Ez egy olyan pont, ami miatt teljes joggal fikázhatnak minket sikerbloggerek. Picit "dirthy blogging" eszközként, marketing célokra is használjuk a trackbackot. Egyre kevesebbet, ezt a posztot azért szórtuk meg, hogy a felmérés minél reprezentatívabb lehessen. Az etikai szabályzatunkba leírtuk, hogy aki nem kér belőle, az írjon e-mailt. Ezt a kommentedet annak tekintjük, a kocka blogot ezetnúl max akkor trackackeljük, ha tényleg van összefüggés az adott poszttal.
@ivrilider:
Mert, hogy Szily szövege csupán pár szó? Ha ez az ok, akkor elegáns a fricskád, ügyes:-)

ivrilider 2010.08.19. 14:39:33

@Hepciás: Nem, a tartalmára gondoltam, de a rövidség néha tényleg frappánsabbá tudja tenni.

Johnny Tinenbalm 2010.08.19. 14:40:55

a kérdés röviden: az anonim kommentelő által elejtett, nem anonim személyére vonatkozó adatokkal vissza lehet-e élni tetszés szerint.

szívélyesen gratulálok a válaszhoz, remélem a kedves gyűlölködőknek akkor sincs gondjuk amikor a kurucinfó telefonszámokat tesz ki

Johnny Tinenbalm 2010.08.19. 14:42:05

@Hepciás: haha, tehát 2010-ben opt-out spammelsz? gratulálok

Hepciás 2010.08.19. 14:48:29

@Johnny Tinenbalm:
Annyival árnyalnám, hogy az anonim, ORDENÁRÉ, TRÁGÁR MÓDON TROLLKODÓ kommentelő által elejtett, nem anonim személyére vonatkozó adatokkal fikázható-e a kommentelő.

A kurucinfós telefonszám megadástól nagyon távol áll (legalábbis szerintem), mivel az anonimitása megmaradt a kommentelőnek.

Hepciás 2010.08.19. 14:50:29

@Johnny Tinenbalm:
Szegény ember vízzel főz:-)
Amúgy ne becsüld le az elavult módszereket. Nyertek már úgy pár éve hadgyakorlatot, hogy a modern technikai eszközök helyett postagalambokkal kommunikáltak.

Mikrobi 2010.08.19. 15:16:57

@Frucsasz, az őzikelány: ja, do not feed the troll!
@ladislaus: Szalai AnnamáriáVAL való büntetéstől, vagy az általa való büntetéstől?:-)

Hepciás 2010.08.19. 16:05:26

@Mikrobi:
Alapjáraton igen. A "do not feed the troll" aranyszabályt célszerű tartani. Csakhogy mi részben trollhadsergben gondolkodunk, mint ahogy Neccharisnyás útonálló írta, másrészt Sixx a.i.nyugg. sem klasszikus troll, harmadrészt, meg melyik blogger nem élvezné egy picit a troll visszafikázást, mint Facebook-néphőssé vált utaskísérő a bunkó utas leugatását?

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.19. 19:13:54

Szeretem, amikor egy ilyen ócska ribanc által megszült tetves kis spammernek van pofája reklamálni. :DDDD
Te öcsi! Anyád elárulta, hogy kb. melyik narkónepper csürhéből kerülhetett ki az apád? :D

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.19. 19:15:48

Egyébként már több alkalommal jeleztem a blog.hu szerkesztőinek, hogy spammerkedik ennek a fosadéknak a szerzőgárdája. Most végre kiderült, hogy legalább az egyik szerző tagja a blog.hu/index.hu szerkesztőségének, tehát nyugodtan spammelhet. Szánalmas. :D

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.19. 19:19:24

@Mikrobi: nem hinném, hogy az index.hu/blog.hu szerkesztőségéből lenne egyetlen élőlény is, akinek joga lenne erkölcsöt, etikát emlegetni. Különösen a fent felsoroltaknak nem.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.19. 19:24:57

Egyébként elolvasva a förmedvényed: azon túl, hogy remélem, a kurva édesanyád a cukorbetegsége szövődményeiben fog megdögleni, tájékoztatnálak: nem vagyok inzulinos! :DDDD

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.08.19. 23:07:09

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Az inzulinmentesség jó hír, megkönnyebbültünk.

Jelezted a blog.hu-nak, hogy spammerkedünk? Azt tudod, hogy spamlistán vagy, ugye?

A szmájlik meg elveszik a kommentjeid savát borsát, nem ezt érdemeljük!

Hepciás 2010.08.19. 23:21:11

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Ja, Spammer vs Troll címmel forgatnak rólunk filmet.
@Korgó Len:
Engem is megnyugtat, hogy nem inzulinos az embertársai jelentős részét a kurva anyjába elküldő úriember. Mintha egy feltételezett fejszés gyilkosról kiderülne, hogy csak baltával ölt.

Hepciás 2010.08.19. 23:24:25

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
"Egyébként már több alkalommal jeleztem a blog.hu szerkesztőinek, hogy spammerkedik ennek a fosadéknak a szerzőgárdája."
Ötvözöd a legszebb magyar hagyományokat. Anyázás és besúgás. A három per hármas troll.

ebedli 2010.08.19. 23:52:55

Ez tuti fotosop! Ha meghalt, hogy kommentel még mindig?

Egyébként Sixx és Sixx! AINYH? nem ugyanaz a tudathasadásos személy véletlenül? Túl sok a hasonlóság. Simán el tudom képzelni, hogy Sixx így adja ki magából a feszültéget egy-egy Ujj Péterrel folytatott megbeszélés után.

Hepciás 2010.08.19. 23:56:12

@ebedli:
Vagyis feszültséglevezetésként Sixx maga alá trollolja Sixx AINYH-t? Hmm, érdekes elmélet.

ebedli 2010.08.20. 00:08:11

@Hepciás: de sokmindent megmagyaráz.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2010.08.20. 00:22:25

A trackback spamelést sürgősen hagyjátok abba.

Hepciás 2010.08.20. 09:52:51

@Nyelvész Józsi:
OK, aq te blogodra nem fogunk, bár emlékeim szerint eddig se tettük. E kétes megítélésű "marketing eszközzel" egyébként egyre ritkábban élünk. Ennél a posztnál a kérdőív miatt pörgettük az olvasottságot. A 3. válaszlehetőség áttételesen ezt is méri. Bővebben: Etikai szabályzatunk 8. pontja. Egyébként ha a trackback idegesít, sokkal egyszerűbben túlteheted magad rajta, mint az e-mail spamen. Egyszerűen nem klikkelsz rá.

Johnny Tinenbalm 2010.08.23. 11:34:27

@Hepciás: troll vagy tehat, aki sir a trollok miatt

gyonyoru

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.23. 12:15:54

@Hepciás:
Sixx-et ne bántsátok. Mármint AZT a Sixx-et, nem ezt itt, akit megöltetek. Olykor pofásak a szövegei, és marhára bejön a zenei ízlése.

Hepciás 2010.08.23. 14:20:08

@Johnny Tinenbalm:
Így van, már a régi görögök is megmondták, hogy troll trollnak farkasa.

@neccharisnyás útonálló:
Igazi Sixx nekünk szent, mint a tehén Indiában, pusztán egy blogetikai kérdés boncolgatása érdekében használtuk fel kísérleti tengeri malacként:-)

Celtic 2010.08.23. 15:33:53

@Frucsasz, az őzikelány: Hmm, szamomra troll az, aki _minden_ cimlapos topicba belepiszkit. Tehat nincsenek kedvenc blogjai, viszotn minden cimlapos bloghoz hozzaszol, akar ertelmeset, akar ertelmetlent. Egyebkent szimpla feltunesi viszketegseg sztem.

Celtic 2010.08.23. 15:49:59

@Celtic: jaigen, sztem az elhunyt manifesztacioja ez a lelek, legalabbis roppant hasonlo kvalitasokat mutat:
blog.hu/user/241796

Hepciás 2010.08.23. 16:16:36

@Celtic:
nem kizárt, most sajnos nincs időm/kedvem elmélyülni egy esetleges altrollegója munkásságába, de én már belebotlottam "spammer nekrológ" v valami hasonló friss nickbe, talán csak paranoiás lennék, hogy netán barátunk egyik újabb renickje?:-)

Celtic 2010.08.23. 16:31:20

Ehehehe, ez a NANA oldal nagyon ott van (marmint a commentek :)

Celtic 2010.08.23. 16:35:46

@Hepciás: nagy a Nagy Kere'k allatkertje...

Hepciás 2010.08.23. 20:52:53

@Celtic:
ja, ez az egyik kedvencem: ."Ha már ennyire unatkozik, akkor miért nem olvas, képezné magát, vagy merülne el az ezotéria mélységeiben. " :-)

Celtic 2010.08.23. 21:10:48

@Hepciás: Huh, azt at is ugrottam :) Nezegetem neha a Blikket (foleg, mikor a Szigetrol van cikk), hat ott is vannak izgalmas "nyilatkozatok" . Pl: "Azert onti az allam a penzt a Sziget-fesztivalba, hogy a kulfoldiek jol szorakozzanak a magyarok meg megfulladjanak, hat hova lesz igy az orszag!" vagy hasonlo. Szoval a T. kommentelo szerint az egesz Sziget azert van, hoyg a magyarok megfulladjanak...
A szornyu, hogy a HVG cikkeknel is hasonlo agymenessel sujtott emberek kommentelnek, neha mar nem tudom, hol lehet normalis kommentet olvasni (najo, a Blikkrol nem is gondoltam). Ide vezet a Sulinet meg az olcso szelessav, bezzeg, ha egy oldal ot perc alatt toltodne be es a fizetese negyedet otthagyna az elofizetes+telefonszamla kifizetesekor, akkor meggondolna, hat ezert tart itt ez az orszag....
:)

Azert mondjuk tenyleg durva egy mondatban olvasni az "ezoteria" es a "kepezze magat" kifejezeseket :(

Celtic 2010.08.23. 21:15:15

@Hepciás: Mondjuk, errol mindig a Twin Peaks egy hires jelenete ugrik be (szegyellem, de ha valaki nem emliti, atsiklok felette): Gordon vagy Cooper eszi a meggyes pitet es megjegyzi a pincernonek: "Megismetelhetetlen...mint mindig!"

Hepciás 2010.08.23. 22:36:12

@Celtic:
tudod, hogy te vagy az egyik kedvenc kommentelőm, meg minden, de hadd hasogassak egy kis szőrt: A twin Peaksben Cooper ügynök (egyébként tényleg zseniálisan modorosan) nem a meggyes, hanem az ÁFONYÁS pitét dicséri. Na, rohanok ezotériát tanulni:-)

Celtic 2010.08.24. 21:53:28

@Hepciás: Nem tudtam, koszi, most kihuzom magam, talan nem reped szet a polom (ezert nem szeretek vacsi utan blogot olvasni, mert ha kihuzom magam es szetreped, aztan bekerul a polom a nekrolog blogba...ha erted, hogy mondom :)

Ja, tenyleg afonyas lehet, sajna mar regen lattam, ideje is lenne ujra vegignezni. Csakhat anyukam mindig meggyes vagy almas pitet csinal, szoval talan ertheto, hogy ott forognak a gondolataim, nem az ezoterian :)

ivrilider 2010.09.02. 18:50:51

@Celtic: Mostanában én is mindig hozzászólok - amióta bekapcsolva hagytam a bejelentkezést -, de nem hiszem, hogy bárha ebbe a kategóriába kerülnék. Alig észrevehetőek is a kommentjeim alighanem.

Celtic 2010.09.02. 19:40:29

@ivrilider: Igen, eleg kis betukkel irsz.
:)
süti beállítások módosítása