Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT SZILY LÁSZLÓ - ÁLHALÁLHÍR

2010.08.03. 19:17 Hepciás

 

 

 

Szabadsága alatt, tragikus körülmények között hunyt el Szily László (†40) internetes újságíró, többkötetes szépprózaíró, blogminiszter. Munkatársával, egyben főnökével Uj Péterrel közös horgászhétvégén vettek részt, amikor idáig tisztázatlan körülmények között Szily kiesett a csónakból. A vízből ugyan még sikerült kimenekíteni a pórul járt újságírót, azonban a súlyos-életveszélyes sérülésekkel a közeli kórházba szállított zsurnaliszta életét az orvosok sajnos már nem tudták megmenteni.

Rendkívül súlyos sérülései ellenére halála előtt a rendőrségnek még sikerült kihallgatnia Szilyt. Ekkor előadta, hogy egy óriási, pengeéles acélfogú kősüllő ugrott a csónakjukba, és rántotta magával a vízbe, azonban gyanítható, hogy a vízi közlekedési eszközben talált, dohány közé kevert egyéb növényi származék tudatmódosító hatása által kiváltott tévképzetnek tudható be a sértett víziója. Az említett növényi származék laboratóriumi elemzése folyamatban van.
Szily László váratlan halálhíre az internetes társadalom mellett a horgászokat is sokkolta. Anyaegyesülete, a Dinamit Sporthorgász Egyesület saját halottjának tekinti.

Meg nem erősített források rejtélyes halálát kapcsolatba hozzák a szintén nemrég elhunyt, az Index.hu-tól halála előtt különös körülmények között megvált Bodoky Tamás oknyomozó újságíró halálával. A balesetkor jelen lévő, egyébként azt sérülések nélkül megúszó Uj Péter közleményben cáfolta az összefüggéseket a két újságíró kollégája halála között.

Temetéséről később intézkednek.

Gyurcsok József médium közreműködésével a már kómában fekvő Szilyvel, közvetlenül halála előtt sikerült készíteni egy utolsó interjút.

Győrffy Miklós: Milyen tárgyakkal együtt temettetné el magát, ha teszem azt hasonló szertartással búcsúztatnák? http://mandiner.blog.hu/2010/06/29/irbunozes_ciganybunozes_kisebbsegek_es_bunozes_iii Többes válasz is elfogadott. Akár legkedvesebb műlegye, vagy szépirodalmi művei Hádésznek dedikált példányait stb. is magával vihetne.

Szily László [Gyurcsok József médium közreműködésével – a Szerk ] : Csábítóak a felsorolt tárgyak. Szerintem ezek mellé bepakolnék néhány egzotikusabb húsba-húst töltő eszközt is. Pl. speciális borzba kakadut passzírozó villát. Ki tudja, a túlvilágon milyen hústöltő szeánszok várnának rám.

 

Gy.M.: Kinek a halálhírét látná szívesen a Nekrológ Blogon?


Sz.L.: Fogas kérdés. Pardon, ez még nem a válasz, speciel nem halra gondoltam. Legyen mondjuk Esterházy Péter. Kölcsönkérte az egyik Etetés kötetemet és nem hozta vissza, minek él az ilyen?

Gy.M.: Mivel szeretne miniszterként halhatatlanná válni? Mint teszem azt Klebelsberg Kunó 3Kult(ikus uszminiszter a túrfölénnyel) [kultikus kultuszminiszter a kultúrfölénnyel - a szerk.]


Sz.L.: A kombinált bloggerigazolvány-horgászengedély bérlet bevezetésével.

Gy. M.: Miniszter úr, nem tudom nem fel tenni e kardinális kérdést. Ön, mint a Guttenberg-galaxist Világhálóra átmigráló, és azon belül is annak az úgynevezett webkettes szegmensének felkent közszolgája, milyen intézkedéscsomagot szándékozik foganatosítani a Nekrológ Blog népszerűsítése érdekében? Abban, gondolom egyetértünk, hogy a zoon politikon és a szexvezérelt ösztönlény a blogok világában erősen túlreprezentált. Mandiner, Konzervatórium, Véleményvezér, Török Gábor, Piroslap, Varánusz, Vastagbőr és még napestig sorolhatnám a felkapott politikai blogok névsorát. Folytathatnám mindezt az erősen erotikus, ha nem egyenesen pornografikus töltetű, népszerű blogokkal. Lujza naplója, Anonim szexfüggők, De sade Márki, Japán csaj, Puceráj, VasárnaPina, és a többi. Miért nincs élet a pina és a kétharmad bűvkörén túl? Erósz – a létfenntartás, a nemi ösztön mellett Thanatosz – a halálösztön az élet elpusztítása is megkülönböztetett figyelmet érdemelne a blogoszférában is. Nyilván, mint Index főmunkatársról hideget-meleget egyaránt tartalmazó nekrológot leközlő, öncenzurát nem ismerő blog, a Nekrológ nem számíthat arra, hogy Index-címlapra kerüljön, de akár az olimpikonokat megillető életjáradék folyósításával, akár a haláladó visszaállításával is méltón támogathatná a kormány e hiánypótló blogot. Számíthatunk ebben a segítségére?


Sz.L.: Kötelezzük a Jehova Tanúit, hogy ezentúl az Őrtorony mellé minden járókelőnek adjanak egy kinyomtatott Nekrológ Blogot is. Egyébként töröljük őket az egyházak nyilvántartásából és átminősítjük a Szcientológus Mínusz kategóriába.
 

 


 

 

 

 

ÉLETRAJZI ADATOK:

 


Tékozló Homár, szerkesztő
Index.hu, blogfelelős


Szakmai előmenetel:

Szakmai pálya:

  • 1992-1994 Financial Times budapesti tudósítójának munkatársa
  • 1994-1995 Népszava gazdasági újságírója
  • 1995-1996 Magyar Hírlap gazdasági rovatának munkatársa,
  • 1996-1998 Világgazdaság munkatársa
  • 1998-2000 Magyar Hírlap gazdasági rovatának szerkesztője
  • 2000-2007 Index.hu gazdasági, majd később kulturális [rovatvezető]

    Egyéb tudnivalók:

Megjelent könyvei:

  • Etetés
  • Kitolás 1. – Kalauz leendő apáknak
  • Kitolás 2. – Kisgyerekkalauz fiatal apáknak

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Elévült a blog? Átalakul a blogvilág?

Forrás: mediapedia.hu

 

10 komment · 1 trackback

Címkék: szily laszlo

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr732101279

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A jós mérgezi a családi kapcsolatokat? 2010.08.12. 16:51:07

Egy kora délutáni órán óvatlanul bekapcsoltam a tévékészülékemet, ahol épp az Asztro-Show volt műsoron. Egy gyors beszédű, a különös helyzethez gyakorlottan alkalmazkodó, középkorú ember próbálta rábeszélni a nézőket, hogy hívják őt telefonon, ha a jöv...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xezs 2010.08.03. 20:35:29

De hát mi lesz a világgal az Index nélkül??? Fertő és posvány?

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.08.03. 21:12:48

@Xezs:

A blog.hu már túlnőtt az Indexen, senki nem állíthat meg minket! Éljen a Fertő és Posvány!

sukkker 2010.08.03. 21:38:51

akkor most van egy státusz? ha igen írjatok, fizetés megjelölésével. jelige: szilypótló

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.08.04. 21:10:58

@sukkker:

Gyönyörű verset írtál róla, az Indexnek nincs olyan magaskultúra rovata, ahová beférnél. Próbálkozz a Magvetőnél!

sukkker 2010.08.05. 01:38:26

@Korgó Len:

Kár. Most kinyírom magam. A Magvetőnek sem kellettem, rövid levélváltás után derült ki ez. Öngyilkos lettem, várom a nekrológot. Itt, a felhőkön ülve is olvasok. Bár néha felhődrülök...

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.08.05. 18:23:29

@sukkker:

Meghalt sukkker, a szar versek írója. Halálát saját verse okozta, ami kegyeleti - és életvédelmi - okok miatt nem közölhető.

Ennyi a nekrológod, hírnévhez mérjük a hosszt.

ymel 2010.09.09. 18:25:15

index-moderátorok
monnyonle!
süti beállítások módosítása