Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

Interjú a Lujza naplója pinabloggerével

2010.11.22. 09:20 Hepciás

Exkluzív nagyinterjú Friedmann Jucival

Mélyen Tisztelt Olvasóim!

 

Itt ülök a vágy titokzatos tárgyától túlfűtött budoárban. Interjúalanyom, Friedmann Juci, a kiváló Vagina Bloggerina. Fésülködő asztalkáján tucatszám hevernek rafinált formájú fiolákba töltve a méregdrága pharfümök. Egy tűzpiros körömcipőben az egyik hódítója által félig felhörpintett Dom Pérignon pezsgő maradéka lötyög. A félhomályban tekintetem a feszített víztükrű, bevetetlen vízágy gyűrött, bíborvörös lepedőjére téved. Egy bűnügyi helyszínelő mikroszkópjával Vince, Kristóf, avagy a Budapesten állomásozó ivarérett férfipopuláció más egyedeinek kromoszóma-állományából bőséges mintát gyűjthetne.

 Tukacsy Ede: Kegyed, mint a vagina-bloggerkedés egyik honi Nagyasszonya, a lujzanaploja.blog.hu szerzője, aki nem mellesleg olyan blogban is publikál, mint a kigondoltam.blog.hu (ha Rotterdami Erasmus ma élne, kétség nem férhetne hozzá, hogy csakis a kigondoltam.blog.hu-t tartaná posztjai publikálására méltónak) miért csatlakozott a Nekrológ Blog csapatához?
Szakmai berkekben óriási visszhangot kiváltó tanult kollégám doktori disszertációja, Az interjú a neotelevízióban (http://www.szfe.hu/data/files/350/GyorffyDLAvegleges.pdf ) fő kérdését esetére alkalmazva: Ön szerint inkább a kommunikáció rituális vagy expresszív modelljének James Carey (1975) által elismert, avagy, magának a kommunikációnak a lehetséges alternatív szemlélete a súlyozottan mérvadó a döntésében, amelyben a folyamatot, mint rítust értelmezhetjük?

 Kérdésem lényege a csupán egydiplomások számára is érthetően az alábbiakban foglalható össze: Ezentúl csak a Nekrológ blogban publikál, avagy folytatja a Lujza naplóját is? Képletesen fogalmazva, végleg felcserélte a Baszást a Kaszásra?


Friedmann Juci: Tisztában vagyok vele, hogy az emberek többsége gyűlöli, ha kérdésre kérdéssel válaszolnak, de nem gondolja Tukacsy úr, hogy ön rettentően idejétmúlt, és modoros? Baszás-kaszás. Áhh, értem már. Próbál kizökkenteni. Sajnálom, nem árulhatok el bizalmas titkokat a jövőmmel kapcsolatban.

Tukacsy Ede: Csupán véletlen egybeesés, avagy tudatos döntés, hogy a Nekrológ Bloghoz a blog külső megjelenésének a megújulását követően csatlakozott? Mint ismeretes, a korábbi fapados dizájnját a külsőleg is megújult Nekrológ blog egy forradalmian új, friss, üde, progresszív küllemre cserélte. Az elit szakmai berkekben nyílt titok, hogy a következő Velencei Biennálen a Magyar Pavilont a Nekrológ Blog megújult küllemének mintájára építik fel.


Friedmann Juci: Nem zavarja, ha rágyújtok? … Tudja, nehezen emésztem meg ezt a hirtelen jött elismerést, de nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, nemcsak hogy az én terveim alapján építik fel a Magyar Pavilont, de az általam válogatott műveket is vonultatják fel az egész Biennálén, ugyanis a következő alkalom témája nem más, mint a Pina.


Tukacsy Ede: Feljön velem szobára?


Friedmann Juci: Az a gondom kedves Ede, hogy nehezen verem ki a fejemből a tényt, miszerint maga borzasztóan hasonlít arra a híres pedofil bűnözőre, akinek most nem jut eszembe a neve. Bár annak mintha piros szemüvege lenne.


 

Nagy Kriszta Tereskova festőnő e zsánerképén azt a jelenetet dolgozta fel, amikor Árpa Attila munkaebédre hívta, majd a small talkot követően témát váltott. Valójában ő a művésznőt csak meg szeretné dugni. Nem vagyok különösebb Tereskova rajongó, de zseniális eleganciával állította pellengérre a felfuvalkodott, szexista pojácát. Kortárs feministák, kötelező tananyag!

1 komment

Címkék: lujza friedmann juci

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr502438028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2010.11.24. 15:32:45

"feszített víztükrű, bevetetlen vízágy" :)