Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

2010 TOP 10 ÁLHALÁLHÍREI

2010.12.31. 09:20 Nekrológ

Kedves Olvasóink!

Tartogat még számotokra az idei év egy-két utolsó meglepetést. Például azt, hogy a listát nem Ambrus Attila vezeti, sőt, még az első háromban sincs benne. De talán még nagyobb meglepi, hogy Győzike még a Top 10-be se fért be. Hogy teljes legyen a kép: a blog nyáron indult, a mérést ősszel kezdtük.

Íme a Nekrológ blog álhalálhíreinek oldallátogatások szerinti sikerlistája:

1.) Moldova György

Gyuri bá', mivel álhalálhíred keltettük, élj legalább 100 évig. Megosztunk az olvasókkal egy kulisszatitkot: miattad vezettük be a félreérthetetlen álhírjelölést már a posztok címében is. A rajongóid egy része nem értette mi a stájsz. De távol áll  tőlünk, hogy idős embereken élcelődjünk, akik szemüveg nélkül nem látnak el az oldaldobozig, egy csomó fiatal civil olvasónk, mi több, újságírók is hasonlóan jártak. Pedig mint sok más alanyunkkal, veled is megpróbáltuk előzetesen felvenni a kapcsolatot. Csak te is és a kiadód is leragadtatok valahol a boldog 1979-es esztendőnél.  Egyikőtöknek sem leltük fel az e-mail címét. Persze lehet, hogy mi voltunk a bénák. Sajnos mi nem tudunk ötvenezer eurót felajánlani, mint Demján Sándor barátunk a Prima Primissima díjhoz, érd be öreg harcos az erkölcsi győzelemmel.

2.) Kelemen Anna

Annácska, annak ellenére, hogy az Index-címlapot nem járta meg az álhalálhíred, meg voltunk róla győződve, hogy te vagy a befutó, mert a napi méréseken toronymagasan vezeted az oldalletöltéseket. Most akkor vagy a gugli analitiksz a hülye, vagy mi. Gratulálunk, sajnos a szokásos mértékű, ezer eurós honoráriumodat nem tudjuk állni,  leld örömöd a második helyért járó szóbeli dicséretünkkel.

3.) Csirke 72

Több, mint szép eredmény a bronzérem egy trolltól. Egyben a legolvasottabb olvasói poszt. Köszönjük a szerzőnek.

4.) Ambrus Attila


Attilám, miután egy ország izgult érted, és könnyebbült meg, hogy élsz, és virulsz, remélem szerény álhalálhírünkkel mi is hozzájárultunk egy picit ahhoz, hogy szabadulásod utáni beilleszkedésed mesebeli sikersztori legyen. A szegény székelylegény, aki mindent visz: bankot, hírnevet.

5.) Bede Márton

Marcikám, az Isten áldjon meg téged és twitteres kispajtásaidat. Maradj mindig ilyen szerény, segítőkész és soha se csapjon meg a sznobság szellője. 

6.) Lovasi András

Bandikám, kiscsillag. Még a Kossuth-díjtól is fényesebb siker, hogy toplistánkon közvetlenül a Nagy Bede Márton mögé kapaszkodtál.

7.) Angelina Jolie

A gyönyörű, sikeres fiatalasszony, aki élet és halál királynéja. Listánkon a legjobb külföldi. Gratulálunk, nagy-nagy puszi és azokból a párnás ajkakból mi is kérünk egy cuppanósat, és az urad meg a kis lurkókat is üdvözöljük.

8.) Winkler Róbert

Robikám, Szabikám, tiszta Bazsó vagy, hát hol a szép sárga hajad? Azért gratulálunk!

9.) Fekete Pákó

Pákó nem a második legjobb kulfoldi, mert ő a miénk. A legjobb mulatós helyezett, gr!

10.) Mogács Dániel

Doktor Mogács Képviselő-jelölt Úr, az egyetlen politikus, aki felfért a top 10-be. Pedig Gyurcsány, Semjén, Biszku,Terry BlackTorgyán és Tarlós is indult. Éljen a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a nyugodt erő!  Danikám, picit több humorral még többre is vihetnéd. (Mint ahogyan mi is.)

Akik nem fértek be a legolvasottabb tíz közé, ne csüggednenek. Ha a halálukkal nem voltak sikeresek, majd kárpótolja őket az élet! Jövőre ugyan ritkábban, de folytatjuk. Hisz két dolog a tuti, az adófizetés és a halál.

BUÉK mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: top 10 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr322514196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása