Nekrológ

AKINEK HALÁLHÍRÉT KELTIK, SOKÁIG ÉL! EGY BLOG, AHOL MEGEMLÉKEZÜNK AZ ÉLŐKRŐL. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok

Friss topikok

Címkék

alföldi róbert (1) angelina jolie (1) arnold schwarzenegger (1) a lujza uszkárja (1) a roswelli fogoly (1) bálna (1) bede márton (2) biszku bela charles zentai (1) blogmotor (1) bodoky tamás (1) borat (1) centrum parkolási kft (1) chilei banyaszok (1) csehszlovákia (1) csirke 72 (1) dél amerikai vándorzenész (1) demján sándor (1) demszky gábor (1) devenyi tibor (1) diego maradona (1) dubajozas (1) duma szinház plakát (1) egydiplomás (1) elvis presley (1) erdelyi zsolt superman (1) fábry sándor (2) faludy fanny (1) fekete pákó (1) forddal nyaralok (1) friderikusz (1) friedmann juci (1) gaskó istván (1) gáspár győző (1) geréb ágnes (1) grigorij jakovlevics perelman (1) győrffy miklós nagyinterjú hepciás korgó len (1) gyurcsány ferenc (1) hagyó miklós (1) hajdú péter (1) hüvelygomba (1) hypos feri (1) julian assange wikileaks (1) karafiath orsolya (1) kelemen anna (1) kertész imre (1) kiszel tunde (1) kis gergo (1) kovács lázár (1) Kövér László (1) krinolin tengeri malac (1) latinovits zoltán (1) lázár jános (1) léderer andrás (1) liptai claudia (1) lovasi andrás (1) lujza friedmann juci (1) magányos néni (1) magyar györgy (1) mandela fekete pákó győzike (1) medveczky ilona (1) mészáros márton (1) michael schumacher (1) modor tibor (1) mogács dániel (1) mókamester (1) moldova györgy (1) moldova györgy uj péter (1) neil armstrong (1) nicolas sarkozy (1) novák előd (1) nyelvész józsi (1) omid (1) osama bin laden (1) overdose (1) pal istvan (1) pannon puma (1) para kovács imre (1) paul polip (1) péter anna (1) pokorni (1) qtpie (1) sebeok janos (1) semjén zsolt (1) sixx anyádat is nyuggenrek hívod (1) spiró györgy (1) stohl andras (1) szalai annamária (1) szily laszlo (1) szőke andrás (1) szűrös mátyás (1) tankcsapda (1) tarlós istván (1) temetés (1) terry black (1) top 10 2010 (1) torgyán józsef (1) vágó istván (1) vásárhelyi mária (1) veiszer alinda (1) vona gabor (1) vörösiszap (1) william clay ford (1) winkler róbert (1) reza mir sayafi (1) Címkefelhő

NEMHUNYT BORAT - ÁLHALÁLHÍR

2010.09.27. 07:30 Hepciás

 

Vagyis Sacha Baron Cohen ((½( †+۞)39), világhírű színész-humorista, akinek leghíresebb karaktere Borat, a kazah szexista bunkó. A kazah népet és főképp Kazahsztán teljhatalmú elnökét, Nurszultan Nazarbajevet magára haragító sztárral a kazah titkosszolgálat emberei végeztek.

A merényletet a Queen együttes legendás énekeséről, Freddie Mercuryról szóló film forgatása alatt követték el, amelynek a főszerepét Sacha Baron Cohenre bízták.

Az 1986-os budapesti Queen koncertjelenet korhű újraforgatásának felvétele közben ölték meg a kínos humor koronázatlan királyát.

A merénylet során Sacha Baron Cohent a bonyolult népdalénekesi feladatra felkészítő, magyar népzenei szakértői stáb tagjai közül Berecz András, Palya Bea és Sebestyén Márta is könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Mint ismeretes, annak idején, még a rendszerváltás előtt a teltházas Népstadionban tartott koncerten a zanzibári születésű, párszi indiai származású, biszex, kokainista, később AIDS-betegségben elhunyt rockénekes példát mutatott magyarságtudatból és a kommunista rendszerrel dacoló civil kurázsiból tizenötmillió nemzettársunknak, a Tavaszi szél vizet áraszt című népdal megindító előadásával.

- A kazahok ezzel a barbár, a szabad véleménynyilvánítást lábbal tipró merénylettel tulajdonképpen Bartók és Kodály sírjára is szartak! – nyilatkozta sommásan a mélységesen felháborodott Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

– Hazafias Népfront néven nemzeti egységfrontot szervezek és követelem, hogy üzenjünk hadat Kazahsztánnak! Ezt a gyalázatott csak fegyverrel lehet megtorolni!

A Jobbik-féle Hazafias Népfronthoz az MSZP is csatlakozott. A Magyar Szocialista Párt egyben afféle esernyő szervezetként a Szivárvány Társulás a Melegek Jogaiért, a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Homérosz támogatását is élvezi.

- Tűrhetetlen, hogy egy olyan, világhírű nem heteroszexuális popikon megformálóját érte végzetes támadás, mint amilyen a Queen zenekar egykori énekesét alakító művész. Támogatom a harcot! Magam is, akár életem kockáztatása árán kiállok a melegek elleni atrocitások megakadályozása érdekében. Ha kell, ezért a nemes Ügyért még a kisföldalattin is lyukasztok menetjegyet! – olvasható Gyurcsány Ferenc blogján. Az egykori szocialista miniszterelnök egyben kihelyezte a blogjára az általa szervezett legújabb Facebook csoportra vezető linket:

„Annyira lájkolom a melegeket, hogy átjelentkezem Tökölre, Terry Blackre szavazni!”

Az LMP is csatlakozott a Kazahsztán ellen szerveződő Hazafias Népfronthoz, ugyanis a közép-ázsiai kőolaj-kitermelő országban alkalmazott környezetszennyező technológiák mélységesen felháborítják szavazóit. A hatalmas ökológiai lábnyomot hagyó állam elleni harchoz Schiffer András pártelnök ezer öngyilkos merénylő biciklisfutárt ajánlott fel, akiknek az intenzív kiképzése a Hungária körúton már meg is kezdődött.

A Fidesz és az MKKP határozottan ellenzi Kazahsztán megtámadását.
- Kazahsztán a világ kilencedik legnagyobb méretű országa. Közel harmincszor nagyobb hazánknál. A hatalmas kőolaj-, és földgáz tartalékokkal rendelkező, egykori szovjet tagköztársaság teljes mértékben az orosz befolyásolási övezet része. Egykor jelentős számú atomfegyvert is tartottak a területén, nem kizárt, hogy néhány nukleáris töltetű rakétát titokban még most is ott állomásoztatnak. Túllihegett sérelmeink miatt őket akarjuk megtámadni? Nem volt elég lecke az 1942-es Don-kanyarban elszenvedett tragédiával záruló politikai kaland? Épeszű, felelős magyar politikus hogyan képes a politikai realitásoktól ennyire elrugaszkodó, könnyen nemzethalállal végződhető akciót kezdeményezni? Az egész Hazafias Népfrontos marhaság (amit ráadásul a Jobbik kezdeményez (!)) inkább hasonlít valami nívótlan, rossz kabarétréfára, mint komolyan vehető politikai kezdeményezésre. A Peter Sellers komikus által fémjelzett filmre emlékeztet, amikor a kitalált, zsebkendőnyi méretű, néhány ezer fős lélekszámú, Nagy Fenwick Hercegség nevű miniállam megtámadta az USA-t. – adott ki közös nyilatkozatot a tárgyban a két hasonló habitusú, és kifinomult humorú politikus, a fideszes Áder János és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt színeiben politizáló Mogács Dániel.

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Szeretném megköszönni a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája szerzőinek, Varga Katalinnak, K.Lukáts Katónak és F.Győrffy Annának a szövegbe ágyazott apró képek technikájának a kifejlesztését. Ha jövőbelátóként megérezték, hogy néhány évtizeddel később ezzel a módszerrel szinesítem a kegyeleti  humor témájú blogunkat, akkor külön elismerést érdemelnek Hoffman Rózsától, a remek humorérzékű neveléspolitikustól. 

Egyben meggyőződhettünk arról is, hogy kiváló politikusaink, mint Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc, Áder János és Mogács Dániel a politikai kommunikációt olyan mesterfokon űzik, hogy üzeneteiket akár egy elsős kisiskolás is könnyen megértheti.

KVÍZJÁTÉK AZOKNAK, AKIK KEVESLIK A REJTETT POÉNOKAT

Egyetlen piktogram szines, miért? (Vágó Pista szépemlékű Legyen ön is milliomosában ez legfeljebb beugró kérdés lehetne, annyira könnyű. Ha az összes rejtett poén leesne, halálra röhögnétek magatokat:-)).


 

 

 

 

 

9 komment

Címkék: borat

A bejegyzés trackback címe:

https://nekrolog.blog.hu/api/trackback/id/tr362309503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friedmann Juci 2010.09.27. 12:05:54

csak nekem ilyen kékek a linkek? (fáj tőlük a szemem)

próbálj ki valami újat: vegyél fel bugyit, és mogyorózd magad :*

Hepciás 2010.09.27. 12:55:38

@Friedmann Juci:
Csak egyetlen egyben kellene egy kék részletnek lennie. A többi fekete-fehér, legalábbis az akar lenni.
Ezek a sötét blog.hu supportosok közül még senki se mondta meg a tuti frankót, miszerint bugyiban mogyorózzam magam, hogy szebb legyen a blogom.
Ehh, pancserek. Köszönöm Kedves, hová utaljam a honoráriumát?

Hepciás 2010.09.27. 13:58:40

@Friedmann Juci:
Bánni fogod ezt a kommentet, mint junkie az első lövést, ui kicsit gatyába kéne rázni a blog külsejét.
Akkor tiszteletdíj helyett küldöm az igénylistát.
Szerények vagyunk, pusztán egyedi fejlés, meg ilyesmi, tényleg nem fog fájni:-)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.09.27. 20:26:02

Egészen gyomorforgató, hogy titokban a kommunista restaurációról álmodozol, nem vicces. Inkább emberek halálával kéne foglalkoznod.

Hepciás 2010.09.27. 21:56:16

@21méter:
"Szocializmus vagy halál" mondá Fidel. Ti meg mindkettőt megkapjátok és ez sem elég?
Irigylem Homéroszt, őt legalább nem fikázták a kommentelők.

Korgó Len · http://nekrolog.blog.hu/ 2010.09.28. 19:59:26

@21méter:

Dobj be egy unicumot, lecsillapodik az a gyomor!

@Friedmann Juci:

Mi vakok vagyunk, a blogot diktáljuk Uj Péternek, aki azt mondja mindig, hogy ennek van a legmenőbb dizájnja. Hazudna a Peti?

Hepciás 2010.09.30. 16:17:23

@21méter:
Az alvó kékcédulás sejtek ismét aktívak!!!
Szabadság, választási tisztaság elvtársak!
süti beállítások módosítása